El CG Puigcerdà s’enfrontara al KCH Huarte, el femení debutant a casa i el masculí buscant la primera victòria de la temporada

Kosner CH Huarte serà el rival dels dos equips sènior però els enfrontaments seran a Puigcerdà i Pamplona. Els U18 també rebran als navarresos en el seu debut en la competició.

Dissabte 30/09 – Jornada 13 (avançada)

21:45h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

Després de la derrota de la setmana passada a Majadahonda, aquesta setmana el CG Puigcerdà masculí viatjarà a Navarra per intentar guanyar els primers punts de la temporada. Un equip jove i amb una energia que ja es transmet des de la banqueta on Javier Casaus “Javichi” enceta la seva segona temporada com a primer entrenador, lluny de la seva Jaca natal. I ho farà rodejat de jugadors de la pedrera aragonesa, començant pel seu fill, un davanter prometedor que busca minuts de qualitat lluny de casa. La intensitat dels blaus, sobretot a casa és notable i la passada temporada van vendre cara la derrota. El Puigcerdà va guanyar un partit a la prórroga i en va perdre un altre. El bloc de jugadors de casa reforçat amb els de Vitoria, que no han tret sènior finalment, es manté amb alguns canvis i el reforç de joves jugadors i sobretot amb l’experimentat Bruno González a la porteria. Una peça sota pals que era un dels talons d’aquiles dels pamplonesos i que segur que agrairan enguany. La baixa més significativa és la del seu capità Pablo Zaballa, que ha tornat al CHH Txuri Urdin.

El Puigcerdà recupera jugadors per aquest partit i voldrà treure’s el mal gust de boca després d’un regust amarg a Majadahonda, on es va veure superat per un Majadahonda més intens. Els de la Cerdanya faran el seu segon desplaçament seguit abans d’afrontar un octubre que es jugaran diversos partits com a local.

L’entrenador Barnola deixava les seves impressions:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-09-28-at-16.57.30.ogg

L’altre partit de la jornada sènior masculina deixarà un interessant CHH Txuri Urdin contra SH Majadahonda, diumenge a primera hora de la tarda.

 

 

Diumenge 30/09 Jornada 2

22:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

El Puigcerdà femení rebrà a un huarte ple d’incògnites. Un debut a casa per jugar amb l’escalf de l’afició que any rere any fa més seguiment a la competició iberdrola.

Fa un any just Huarte va vèncer clarament per 3 a 1 a Navarra a les cerdanes. Les navarreses van fer una temporada de més a menys però amb l’equip al complet van posar en dificultats a la majoria d’equips de la competició. Amb una base de jugadores de casa reforçades, les jugadores de blau són molt treballadores i patinadores. Una defensa que va jugar la temporada passada amb les navarreses ha tornat a Puigcerdà, Rosa Martí. I segueixen comptant amb la puigcerdanesa Davinia Alfonsin. Huarte debutarà en la competició en aquest partit i es veurà si acusen la inactivitat.

El Puigcerdà després de la seva gran victòria a Majadahonda és colíder i parteix com a favorit en el partit amb la incògnita de l’equip que es trobarà davant. El grup femení està il·lusionat pel debut però toca de peus a terra i sap que la temporada és molt llarga i tot just acaba de començar.

Majadahonda i Txuri Urdin en el duel de favorits serà l’altre duel del cap de setmana.

Altres categories

Dissabte 30/09 Jornada 13 (avançada)

14:30h.  CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà s’enfrontara al KCH Huarte, el femení debutant a casa i el masculí buscant la primera victòria de la temporada se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram