El Puigcerdà va remuntar a l’Huarte i suma tres punts

(foto del gol de la victòria de l’equip femení obra de Joan Reyes)

Els equips sènior del CG Puigcerdà van suar de valent per remuntar contra els del Kosner CH Huarte. Mentre els U18 no van donar opció als navarresos.

KOSNER CLUB HIELO HUARTE
1:4
( 0-0, 1-1, 0-3 )
CG PUIGCERDA

El Puigcerdà va sumar els seus primers tres punts de la temporada en un partit molt més ajustat del que reflecteix el marcador.

Li va costar més de lo esperat al CG Puigcerdà masculí doblegar a un voluntariós i jove Kosner CH Huarte. Els navarresos van plantejar un partit defensiu sense renunciar a l’atac i van posar en dificultats als puigcerdanesos que se’ls van aparèixer els fantasmes de l’any passat, quan no va aconseguir guanyar en temps regular a la pista d’Huarte. La destrucció de joc local i la intensitat defensiva es van imposar bona part del partit.

Huarte es va vanaçar en el marcador al tram final del segon període. Puigcerdà gràcies a una bona jugada de #91 Capsper Santanen, que va arribar fins la cuina, va anotar mitjançant el seu veterà davanter #37 Pablo Muñoz, que va aprofitar el rebuig davant de la porteria per anotar el gol de l’empat.

A la tercera part una bona combinació entre el capità #04 Marc Paul i #96 Ferran Gili va acabar amb aquest primer rematant de primeres i soprenent al porter local. S’avançava el Puigcerdà i la frustració dels joves jugadors blaus començava a fer-se evident. I encara va anar a més quan en superioritat #09 Nacho Granell, l’sniper de Llívia, va posar el 1-3. Un gol que va picar al pal de dintre de la porteria, va rebotar a baix al gel i va sortir. Els jugadors al gel d’Huarte consideraven que no havia sigut gol i van protestar al trio arbitral, que finalment es va reafirmar en la seva decisió. A les acaballes del partit una passada cap enrere i sense mirar de #67 Julian Edstrom cap a #81 Pol Costa, va permetre al Puigcerdà deixar el resultat final d’1 a 4.

La victòria fa que el Puigcerdà quedi segon de forma provisional i empatat a punts amb el CHH Txuri Urdin. El calendari a més vol que la setmana que ve els dos equips es vegin les cares a la capital de la Cerdanya. Dissabte 7 a les 22:00h del vespre.

En l’altre partit de la jornada el Txuri Urdin va veure com un Majadahonda intractable guanyava 0-2 i es posava líder destacat amb 9 punts. Segueixen sense debutar CH Jaca, Barça HG i Milenio Panthers.

El partit es pot veure en l’enllaç següent:

 

 

CG PUIGCERDA
2:1
( 0-0, 0-1, 2-0 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

Debut amb reumuntada de les noies de Ramil Yuldashev. Un partit marcat per les bones intervencions de les porteres i amb alternatives en el joc, que es va resoldre en els darrers minuts amb un gol de la debutant #45 Mercè Vilaró.

El primer període va ser de domini altern. Primer el Puigcerdà portava el pes del partit però Huarte poc a poc es va anar serenant i va protagonitzar la major part del domini de la part. Només van faltar els gols en un període molt entretingut i ràpid. El Puigcerdà va jugar aquesta part sense 5 jugadores que venien de jugar amb el seu equip d’hoquei línea. Una demora en una incidència mèdica va fer que arribessin ja començat el segon període. Així que la resta de l’equip es va adaptar a correcuita a la situació sobrevinguda de no comptar amb una línea. Les dues porteries, ben defensades, van ser claus per evitar els gols.

A l’inici de la segona part l’ingrés al partit de les jugadores del Puigcerdà ja arribades va suposar el reajustament de les línies de joc. Arribant a la meitat justa de l’enfrontament una superioritat del KCH Huarte va suposar el primer gol del partit. Una pantalla a la portera Carolina Moreno i un bon llançament de la jugadora de Pamplona que va acabar al fons de la porteria puigcerdanesa. L’equip local va posar una marxa més però Huarte estava ben ordenat i sortia a la contra amb rapidesa. A més la portera visitant seguia fent un festival d’aturades i evitant l’empat.

En el tercer període el Puigcerdà sabia que només estava un gol per sota i que si empatava tindria opcions reals de remuntar. I així va ser, arribant a la meitat del període, quan una superioritat la va transformar #97 Mireia Fernández amb un llançament de mitja distància. Els darrers minuts en els que el cansament ja afectava als dos conjunts, el Puigcerdà va creure més en la victòria i a poc més de dos minuts per acabar el temps regular una jugada des de darrere de la porteria de #45 Mercè Vilaró va deixar un detall tècnic per desfer-se de la defensa i amb un revers rapidíssim va batre a la portera visitant entre les cames. Un gol que era definitiu tot i que Huarte intentava empatar fins al darrer moment.

Declaracions a peu de pista en acabar el duel:

https://www.instagram.com/reel/Cx1SjPno5aU/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

El Puigerdà, amb la victòria als penals del CHH Txuri Urdin a la pista de Majadahonda, es posa líder en solitaria amb 6 punts de 6 possibles. Les basques són segones amb 5 i per darrere SH Majadahonda amb 1, KCH Huarte i Quimeras Valdemoro amb 0. Mentre CH Jaca i Milenio Panthers encara no han debutat.

L’equip femení segurament no jugarà la propera setmana. Havia de visitar el CHH Txuri Urdin però la data s’està intentant canviar.

A continuació el partit:

Altres categories

CG PUIGCERDA
16:4
( 5-0, 2-1, 9-3 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

L’equip U18 és el que va patir menys contra el rival navarrès de la jornada, Kosner CH Huarte. Guanyant tots els parcials i amb un joc esperançador, van aconseguir la primera victòria de la temporada a casa, després de no poder jugar a fora la setmana passada.

foto Yan Rieu hockeyphoto.net

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà va remuntar a l’Huarte i suma tres punts se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram