El Puigcerdà viatjarà lluny de la Cerdanya per jugar partits de les fases de classificació per les copes del rei i la reina

(foto de Joan Reyes)

El masculí anirà dissabte al vespre a Huarte i el femení diumenge a Jaca. Mentre els U11 aniran al festival nacional que es jugarà a La Rioja.

Dissabte 16/02 – Vuitens de final de la copa del rei

21:45h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Segon partit dels vuitens de final de la copa del rei. La competició del KO està en la primera fase en la que els dos equips estan classificats i només s’ha de determinar la classificació entre ells per saber els creuaments de quarts.

El Puigcerdà va guanyar el primer partit i ara es jugarà el segon. En cas de victòria local es jugaria una pròrroga per determinar el classificat dels vuitens. Si venç el Puigcerdà seran els groc i negres els primers de la fase. L’equip que acabi primer classificat jugarà a Donostia el 6 i el 7 d’abril contra el txuri Urdin. El segon classificat ho farà contra el Barça HG en una pista per determinar.

El Puigcerdà no disposarà de tota la plantilla disponible i anirà a Navarra amb els jugadors justos. Tot i això l’equip espera guanyar i aprofitar la tensió competitiva per preparar els quarts de final que hauran de jugar a pista contrària en doble jornada contra els eliminats a semifinals de lliga.

Salva Barnola, davant dels vuitens de final de copa:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-03-14-at-11.26.26.ogg

 

 

 

 

Diumenge 17/03 QUARTS COPA DE LA REINA

14:00h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

Les noies de l’equip femení ja tenen la classificació assegurada per la final 4 de la copa de la reina però necessiten una victòria per quedar en primera posició de la lligueta de quarts. Davant tindran un Jaca que haurà jugat la nit anterior i que podria disputar-li la classificació i el primer lloc de la classificació. Les aragoneses, campiones de lliga l’any anterior, enguany no es van classificar pels playoff de lliga però tenen esperances d’arribar a la fase final de la copa. La setmana passada van forçar la pròrroga de forma sorprenent a la difícil pista d’Huarte tot i que van acabar cedint contra les navarreses. 

El Puigcerdà viatjarà amb la major part dels efectius i en cas de victòria s’enfrontaria a Majadahonda, subcampiones la setmana passada, en la segona de les semifinals (19:30h) de la final a quatre de la copa de la reina que es jugarà el proper 23 i 24 de març a Logroño.

 

 

Altres categories

 

 

Aquest cap de setmana es jugara a Logroño el festival nacional de la categoria U11. El Puigcerdà hi desplaçarà un equip de jugadors d’aquesta categoria per seguir en la seva fase de creixement i aprenentatge.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà viatjarà lluny de la Cerdanya per jugar partits de les fases de classificació per les copes del rei i la reina se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram