El Puigcerdà femení serà a la fina a 4 de la Copa de la Reina 23-24

(foto de Joan Reyes)

Doble victòria de l’equip femení per certificar la classificació per la final a 4 de la copa de la reina. Els U18 no van tenir sort en la tanda de pensals i els U15 van guanyar clarament dues vegades al Barça HG.

 

El Puigcerdà femení va fer els deures i amb les dues victòries a casa del cap de setmana va aconseguir la classificació matemàtica per la fase final de la copa de la reina que es jugarà a Logronyo el cap de setmana 23-24 d’aquest mes. Les groc i negres van guanyar de forma solvent els dos partits i la setmana que ve aniran a Jaca per intentar quedar al capdamunt de la lligueta de quarts.

CG PUIGCERDA
9:1
( 2-0, 6-0, 1-1 )
MILENIO PANTHERS

Primer partit en el que el Puigcerdà no va donar opcions a l’equip de la Rioja. Des de l’inici un control absolut i només la bona actuació de la portera de Milenio evitava que el marcador fos més abultat. El parcial de 6-0 del segon període era demolidor i donat que l’equip tenia un altre partit unes hores després començava a dossificar-se en el tercer. El darrer temps va ser el que l’equip visitant més va generar i arribà a anotar el gol de l’honor.

Els gols del Puigcerdà van ser obra de #09 Kiera O’hare (2), #15 Carla Iglesias, #19 Jana Gutiérrez, #26 Paula Giménez Pereiro (2), #64 Judit Pareja i#88 Dakota McAlpine (2)

CG PUIGCERDA
3:0
( 0-0, 2-0, 1-0 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

Al dia següent el Puigcerdà rebia a Huarte, l’altre semifinalista de lliga. Per tant s’enfrontaven els dos semifinalistes eliminats. Dos equips que han protagonitzat partits igualats aquesta temporada i jugaven un partit entretingut i ajustat.

Després d’un primer temps sense gols però amb lleuger domini visitant, sobretot al principi. El Puigcerdà anava de menys a més i acabava el període molt millor que el començava.  En la segona part un gol de #88 Dakota McAlpine desfeia l’igualada. Un gol aprofitant una llarga jugada en la que les jugadores del Puigcerdà atacaven la porteria visitant amb insitència. El gol alliberador per les jugadores del Puigcerdà, feia que juguessin molt més tranquiles amb el marcador a favor a partir d’aleshores. Huarte topava una i altra vegada amb una #36 Carolina Moreno molt segura.  Abans d’acabar el període un segon gol aquest cop en superioritat numèrica, obra de #12 Megan Norris, donava encara més tranquilitat al Puigcerdà. La jugadora canadenca aprofitava una bona ciculació i llançament que la portera rebutjava i Norris al segon pal anotava a porteria buida.

El tercer període el Puigcerdà no cometia errors i protegia bé la seva zona. En una situació d’inferioritat una escapada de la capitana #26 Paula Giménez Pereiro acabava al fons de la porteria rival. El 3 a 0 en inferioritat i amb un gol de la jove capitana que llançava al primer pal i feia insuficient l’acció de la portera.

Dues victories per accedir a la final a 4 i ara només faltarà un partit, a Jaca, per intentar quedar primeres.

Altres categories

CG PUIGCERDA
3:4
( 0-0, 2-0, 1-3,*LP:0-1 )
QUIMERAS VALDEMORO

 

CG PUIGCERDA
11:4
( 5-0, 3-2, 3-2 )
BARÇA HOCKEY GEL

 

BARÇA HOCKEY GEL
1:7
( 0-2, 0-2, 1-3 )
CG PUIGCERDA

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà femení serà a la fina a 4 de la Copa de la Reina 23-24 se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram