Doble jornada per l’equip femení en la fase de classificació per accedir a la final a 4 de la copa de la reina

(cartell Marc Monés)

L’equip femení del CG Puigcerdà disputarà a casa dues jornades en un sol cap de setmana per intentar clasificar-se per la final a 4 de la copa de la reina. Els U18 rebran a un Valdemoro que està per sobre en la classificació i els U15 es jugaran la segona plaça de la fase regular amb el Barça HG

 

 

 

Dissabte 09/03 LLIGUETA DE QUARTS DE FINAL COPA DE LA REINA

22:00h. CG PUIGCERDÀ – MILENIO PANTHERS

 

Diumenge 10/03 LLIGUETA DE QUARTS DE FINAL COPA DE LA REINA

14:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

Doble ració de femení per acabar la temporada a casa. En la fase de classificació per la final a 4 de la copa de la reina que es disputarà el 23 i 24 d’aquest mes a Logroño i en el que estan classificats els dos conjunts que es juguen la final, Txuri Urdin i Majadahonda. Per les dues altres places pugnen Puigcerdà, Huarte, Jaca i Milenio. Només dos d’aquests 4 equips aconseguiran arribar a Logroño i sortiran de la lligueta que passa per Puigcerdà aquest proper ca de setmana.

Els dos partits suposaran els darrers compromisos a casa de la temporada a casa per les noies de Ramil Yuldashev. El cap de setmana següent s’anirà a Jaca i si el Puigcerdà cumpleix els pronòstics anirà a la final a 4 per acabar la temporada 23-24

El partit contra Milenio sempre és especial i es jugarà en prime time dissabte per la nit. Les riojanes necessiten guanyar per no perdre opcions matemàtiques d’arribar a la fase final de la copa que es jugarà a la seva pista. El Puigcerdà jugarà aquest partit després de l’emininació a casa davant de Majadahonda, fa unes setmanes perdent els dos partits a casa.

El diumenge s’enfrontaran els dos semifinalistes eliminats, Huarte i Puigcerdà. Les navarreses van guanyar clarament al Puigcerdà la darrera vegada que es van enfrontar i tenen un equip molt compensat i patinador que posarà a prova a les groc i negres.

Dos partits interessants per saber si el Puigcerdà està per davant de les rivals que ja havia deixat enrere a la fase regular de la lliga, aquest cop en enfrontaments directes.

 

Altres categories

Dissabte 09/03 – Jornada 15

14:15h. CG PUIGCERDÀ – QUIMERAS VALDEMORO

Dissabte 09/03 – Jornada 2

16:45h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HG

 

Dissabte 09/03 – Jornada 11

11:00h. BARÇA HG – CG PUIGCERDÀ 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Doble jornada per l’equip femení en la fase de classificació per accedir a la final a 4 de la copa de la reina se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram