El Puigcerdà remonta a Huarte en els vuitens de copa

(foto Joan Reyes)

L’equip sènior va veure com se li complicava el resultat i en el tram final va remuntar dos gols de desventatge en un final molt intens.

Un Puigcerdà sense massa encert durant bona part del partit va veure com Huarte li remuntava els dos gols inicials i a l’inici del tercer període perdia 2 a 4. Però un final on els locals van prémer l’accelerador permetia al Puigcerdà tornar a posar-se per davant i guanyar el primer dels dos partits de vuitens de final per la fase de classificació per la copa del rei, la final a 4 de la qual es jugarà a a Jaca a meitat d’abril.

El Puigcerdà es plantava al gel atropellant al rival en els primers minuts. Dos gols en poc més de minut i mig ho certificaven. Primer era #92 Ignat Zemchenko que aprofitava una pastilla que quedava darrere del porter visitant en un llançament de #81 Costa. Havien passat 36 segons des de que els dos equips juguessin el puck. El segon venia d’una internada de #51 Casper Santanen que cedia a #77 Pablo Muñoz qui rematava amb un tir col·locat a l’interior de la porteria d’uns navarresos que es veien superats àmpliament pels locals. Passats els primers minuts de domini local, Huarte va anar creixent en el partit i va aprofitar el bon estat de forma del seu capità per empatar abans delprimerdescans.

En el segon període el Puigcerdà no va anotar però va portar el pes del partit. La falta d’efectivitat dels davanters i l’encert del porter visitant van ser la clau. De la seva banda els visitants van aprofitar una contra en inferioritat per marxar en el segon descans un amunt.

En el primer minut del tercer terç Huarte s’avançava novament i s’encenien totes les alarmes groc i negres. El Puigcerdà veia com el porter visitant frustrava les bones ocasions locals i el temps del marcador anava en contra de la remuntada. Entrats als deu darrers minuts una situació de superioritat la va resoldre el finlandès #51 Casper Santanen amb un gol de llarga distància que va entrar com un missil a la porteria navarresa. Un gol que va esperonar al Puigcerdà per creure en el partit. Dos minuts després una passada de #09 Nacho Granell des de darrere la porteria sense mirar habilitava a #92 Ignat Zemchenko que entrant des de darrere marcava a porteria buida el gol de l’empat. Uns minuts després, faltant poc més de dos minuts per la finalització del temps regualr una jugada preciosa de toc en superioritat l’acabava #81 Pol Costa en el gol que tornava a posar per davant als puigcerdanesos. En el tram final un gol sense porter de #09 Nacho Granell després de robar el puck a un rival i un darrer gol d’Huartefaltant pocs segons deixava el 6 a 5 final en el lluminós

En resum un partit entretingut pel públic que va assistir al darrer partit a casa de l’equip sènior enguany. D’aquí a dues setmanes l’equip viatjarà a Pamplona a la tornada dels vuitens i després jugarà a casa d’un dels dos eliminats de les semifinals de lliga per intentar accedir a la final a 4 de la copa del rei.

Per tornar a veure el partit:

Abans de l’inici del partit es va fer entrega del tradicional trofeig John “Rocco” Meehan, un premi al millor defensa de l’equip impulsat per Daniel Brugmann i Pere Gendrau i que aquesta ocasió va recaure en el defensa finlandès #51 Casper Santanen.

foto Joan Reyes

Altres categories

LA NEVERA 2
12:2
( 1-1, 7-1, 4-0 )
CG PUIGCERDA

 

LA NEVERA 1
4:8
( 2-3, 0-4, 2-1 )
CG PUIGCERDA
CG PUIGCERDA
16:4
( 7-2, 5-0, 4-2 )
MILENIO PANTHERS

 

foto Yann Rieu

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà remonta a Huarte en els vuitens de copa se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram