Darrer partit a casa de la temporada de l’equip masculí del CG Puigcerdà

(cartell Marc Monés)

El CG Puigcerdà masculí, en la fase de classificació per la copa, jugarà el darrer partit davant la seva afició de la temporada a casa.

 

Diumenge 03/03 – Copa del REi 8ens

15:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Comiat del sènior masculí en la fase de classificació de la copa del Rei en un horari atípic degut a la celebració del torneig de veterans i un compromís anterior que ocupava l’horari de dissabte nit.

Els dos rivals, Puigcerdà i Huarte, arribaran als quarts i hauran d’anar a jugar a casa els equips eliminats de les semifinals de lliga per intentar accedir a la final a 4 que es disputarà a Jaca a mitjans d’abril. Així que jugaran dos partits per veure l’ordre en el que queden i agafar un o altre rival en els quarts de final.

El Puigcerdà porta una bona dinàmica d’entrenaments i s’ha mostrat superior a l’equip navarrès enguany a la fase regular de la lliga. 1-4 a finals de setembre a Navarra i 7-0 el novembre passat a Puigcerdà. Els homes de Barnola i Hilario estan preparant la fase final de la temporada per intentar arribar a la fase final de la copa i l’escull real serà jugar-se la classificació en un cap de setmana a doble partit a casa d’un dels semifinalistes eliminats.

Un partit en horari extraordinari degut a compromisos adquirits amb Milenio per la celebració del partit U15 i que serà una prova de foc perquè el públic familiar pugui aprofitar el dissabte a la tarda per acostar-se a la pista.

L’entrenador Salva Barnola:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-03-01-at-07.20.29.ogg

Per veure el partit:

 

Paral·lelament començaran les semifinals de lliga entre CH Jaca i Txuri Urdin a més de SH Majadahonda i Barça HG

 

Altres categories

Dissabte 03/03 – Jornada 14

15:15h. MAJADAHONDA 1 – CG PUIGCERDÀ

 

Dissabte 03/03 – Jornada 1

22:00h. MAJADAHONDA 2 – CG PUIGCERDÀ

Dissabte 03/03 – Jornada 4

21:30h. CG PUIGCERDÀ – MILENIO PANTHER

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Darrer partit a casa de la temporada de l’equip masculí del CG Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram