Primer partit de les semifinals del playoff pel CG Puigcerdà femení a Majadahonda. El masculí s’acomiadarà de la lliga a Jaca

(foto de Joan Reyes)

L’equip femení del CG Puigcerdà iniciarà les semifinals dels playoff al millor de tres visitant la difícil pista de la Nevera, a Majadahonda. Els nois aniran a Jaca en el darrer partit de la fase regular, on ja no tenen cap opció d’arribar als playoff.

 

Diumenge 18/02 SEMIFINALS PLAYOFF PRIMER PARTIT

14:30h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

Dues setmanes després de veure’s les cares amb victòria ceretana, Majadahonda i Puigcerdà començaran la semifinal de la lliga iberdrola 23-24. Els dos equips tindran reforços respecte el darrer partit i a més l’alicient de sumar el primer punt per arribar a la final de la lliga. Aquestes semifinals son al millor de tres, per tant el primer que guanyi dos partits arribarà a la lluita final pel títol. El segon partit es jugarà el dissabte següent a Puigcerdà i si fes falta un desempat aquell mateix diumenge també a la Cerdanya.

Els dos equips són molt potents i miraran de jugar les seves cartes per arribar a la final. Començar amb victòria acostuma a ser un cop moral important i per tant el primer enfrontament agafa més importància. Un desplaçament maratonià i jugar a fora contra un equip molt compensat i regular seran els hàndicaps de les noies del Puigcerdà que volen seguir fent història en una temporada molt bona però en la que falta la fase definitiva en la que es juguen els títols. El Puigcerdà no ha arribat mai a la final en els anys que porta d’existència. Però la segona posició en la fase regular dona esperances a un grup molt heterogeni que ha sabut sobreposar-se a les dificultatats per competir amb equips de la part alta de la classificació.

Declaracions de les jugadores de l’equip en la prèvia. Carla Lliveria, experimentada defensa:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2024-02-15-at-13.54.09-online-audio-converter.com_.mp3

 

I Anna Barnola, recuperada pels playoff aquesta temporada

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2024-02-15-at-17.26.11-online-audio-converter.com_.mp3

 

Per seguir el partit es podrà fer en l’enllaç següent:

L’altra semifinal medirà CHH Txuri Urdin, favorites per quedar primeres en la fase regular, amb un rocós Kosner CH Huarte que ha guanyat a pràcticament tots els equips de la competició. El primer partit a Pamplona.

També s’iniciarà la fase de classificació de la Copa de la Reina: Milenio Panthers – CH Jaca i Quimeras Valdemoro

Dissabte 17/02 – Jornada 

21:30h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

El masculí, per la seva banda, anirà a Jaca en el darrer partit de la fase regular. Després de quedar fora de la lluita per la final, serà el darrer partit a la lliga loterías 23-24. Tot i no tenir cap importància els punts en joc, el Puigcerdà vol preparar la fase de classificació de la copa amb un bon partit a la pista més difícil de la competició i amb l’objectiu de ser l’únic equip que hi pugui puntuar. El Jaca no passa el millor moment de la temporada però com a líder de la fase regular i actual campió de lliga i copa ha d’agafar sensacions de cara a les semifinals de lliga. Els cerdans, sense pressió, encaren el partit amb l’estímul competitiu necessari.

La fase de classificació per la copa passarà per Puigcerdà rebent a Milenio Panthers i Kosner CH Huarte. Acabada la mini lligueta es juagarà a casa d’un dels equips eliminats a les semifinals del playoff per intentar accedir a la final a 4 amb la que s’acabarà la temporada.

Salva Barnola, entrenador del CG Puigcerdà masculí:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-02-15-at-18.06.09.ogg

Per verure el partit:

Altres partits de la jornada: Majadahonda – Huarte, i doble jornada pel Barça a Puigcerdà contra CHH Txuri Urdin i Milenio Panthers.

Altres categories

 

 

S’havia de jugar un partit a casa davant del CHH Txuri Urdin però els bascos no disposen de jugadors sufificents i es buscarà una millor data per recuperar l’enfrontament

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Primer partit de les semifinals del playoff pel CG Puigcerdà femení a Majadahonda. El masculí s’acomiadarà de la lliga a Jaca se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram