El CG Puigcerdà femení es classifica pels playoff com a segon classificat i es jugarà el pas a la final contra Majadahonda

(foto de Joan Reyes)

Les noies van certificar el pas a les semifinals del playoff amb una segona posició històrica. Els nois van guanyar clarament en el seu darrer partit a casa de la fase regular. I els U15 van aconseguir una victòria còmoda.

 

CG PUIGCERDA
7:4
( 0-0, 4-0, 3-4 )
SH MAJADAHONDA

Un partit molt igualat en el que les baixes d’algunes jugadores en els dos equips van restar-los potencial i en el que el Puigcerdà va decantar a les acaballes del segon període. Dos conjunts que es tornaran a veure les cares en les semifinals de play-off amb lleugera avantatge en el cas de necessitar desempat per les puigcerdaneses. Majadahonda ha eliminat al Puigcerdà sempre que s’han enfrontat a semifinals. Les de la Cerdanya no s’han classificat mai a la història per una final i volen seguir somiant amb el títol.

Els dos equips sabien què es jugaven en el partit i també sabien que no comptaven les rivals amb les plantilles al complet. Un primer terç dominat per les visitants que intentaven ofegar la sortida de puck del Puigcerdà i posaven a prova una #36 Carolina Moreno que tornava al gel després de la seva lesió. Però el Puigcerdà va resistir i va sortir d’una altra manera en el segon període, en el que va aconseguir un parcial molt clar en el tram final que li va servir per dominar la resta del partit. En el tercer temps les visitants van plantar cara però les groc i negres no es van deixar sorpendre i tot i que van perdre el parcial van saber conservar una diferència gran per guanyar els punts i la segona posició en la classificació definitiva.

El primer gol va arribar poc després de la meitat del partit en superioritat quan la capitana #26 Paula Giménez Pereiro va aprofitar un puck davant de l’slot per rematar-lo a l’interior de la porteria.  Pocs minuts després #19 Jana Gutiérrez va fer un llançament quasi des de la linea blava que va entrar imparable a la porteria majariega. Uns dos minuts després novament la capitana Giménez Pereiro anotava un bon teva meva amb la canadenca #12 Megan Norris.  El millor gol del partit va arribar amb un one timer de #45 Mercè Vilaró aprofitant una superioritat i assistència de Norris.

En el tercer temps la reacció de les subcampiones de lliga i campiones de copa, la temporada passada, no es va fer esperar. Només començar van anotar el primer gol. Cinc minuts després posaven la por al cos a les locals amb una superioritat transformada. Però un atac ràpid conduit per #12 Megan Norris va acabar amb la jugadora de Toronto aprofitant el rebuig de la portera al seu llançament per anotar el 5 a 2.  A 10 minuts pel final un altre gol visitant inquietava el marcador puigcerdanès. El domini visitant era clar i una contra ràpida en el que la capitana #Paula Giménez Pereiro asseia a la portera visitant amb un bon detall tècnic. Pocs segons després la mateixa Giménez Pereiro igualava el parcial i certificava el seu póker de gols. Un darrer gol visitant seria el darrer de la tarda.

Resultat una mica enganyós que va ser aperitiu d’unes semifinals que s’esperen molt disputades entre els dos rivals.

Per reviure el partit:

 

Entrevista a Paula Giménez Pereiro i a Mercè Vilaró després de la victòria

https://www.instagram.com/reel/C25WnJVoJU9/?igsh=ZGlmenFwYWFzM21v

El proper partit es jugarà a la comunitat de Madrid contra les mateixes rivals en el primer partit de les semifinals pel títol de lliga el proper 17 de febrer. L’altra semifinal serà entre les líders indiscutibles del CHH Txuri Urdin i l’equip revelació del Kosner CH Huarte.

 

CG PUIGCERDA
14:3
( 4-0, 1-0, 9-3 )
MILENIO PANTHERS

Partit sense transcendència pels dos equips en la classificació. El Puigcerdà va rotar a tots els jugadors disponibles i amb uns parcials grans en el primer i tercer període va emportar-se els 3 punts en joc de forma clara. Els golejadors van ser fins a 9 jugadors diferents.

El partit va començar amb un Puigcerdà dominador que no acabava de transformar les ocasions. Passats més de 5 minuts, els locals van anotar dos gols seguits. Permer #10 Eric Nancollas de jugada personal amb tir col·locat i després #67 Julian Edstrom recuperant un puc a la tanca i buscant situació de llançament ras per batre al porter visitant, ex del Puigcerdà en categories de pedrera fa uns anys. #69 Leon Tona amb entrant a la zona i #51 Casper Santanen en superioritat eren els altres golejadors del període.

El segon terç només es va veure unbgol solitari de primeres (one timer) del matieix #51 Casper Santanen a pocs segons de començar.

El festival golejador arribaria en el tercer en el que van anotar amb el partit molt trencat #14 Roger Castell, #67 Julian Edstrom, #92 Ignat Zemchenko, #69 Leon Tona, #92 IGnat Zemchenko, #77 Pablo Muñoz, #26 Alex Jociles, i #99 Oleguer Tarrats per partida doble.

Els dos joves jugadors U18 que van debutar a casa amb l’equip sènior van deixar molt bones sensacions. #14 Roger Castell i #99 Oleguer Tarrats amb un i dos gols respectivament.

Foto Yann Rieu

L’entrevista del final del partit va ser als dos joves jugadors, precisament

https://www.instagram.com/p/C251GlCIq7e/

El partit està disponible en l’enllaç següent:

Majadahonda va perdre contra el CH Jaca 0-3 en el duel per encapçalar la classificació mentre Huarte va guanyar 8-1 solventment a Milenio Panters.

 

Altres categories

 

CG PUIGCERDA
9:1
( 6-0, 2-0, 1-1 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà femení es classifica pels playoff com a segon classificat i es jugarà el pas a la final contra Majadahonda se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram