Últims partits a casa de la fase regula pels equips del CG Puigcerdà

(cartell Marc Monés)

El CG Puigcerdà es jugarà la segona plaça que donarà avantage de pista a les semifinals de la Lliga Iberdrola. Partit de tràmit per l’equip masculí que ja no pot classificar-se per la segona fase de la lliga Loerías. Els U15 per la seva banda rebran diumenge al Kosner CH Huarte.

Dissabte 03/02 – Jornada 17

22:00h. CG PUIGCERDÀ – MILENIO PANTHERS

Darrer partit de la fase regular de la lliga pels nois del Puigcerdà, ja sense opcions a entrar als playoff i amb l’objectiu de preparar la classificació per la final 4 de la copa. En aquesta ocasió es rebrà a Milenio Pantehrs de logroño.

Els puigcerdanesos supliran les baixes en les seves files amb jugadors joves de la pedrera que estigun disponibles. Un partit que els locals volen jugar a 4 lines i posar ritme des de l’inici. La intenció del cos tècnic cerdà és polir detalls i mirar d’arribar a la fase final de la classificació per la copa del rei en òptimes condicions. Els darrers partits i l’actitud demostrada són engrescadors per l’afició que veurà el darrer partit a casa de lliga.

Paraules del preparador Salva Barnola :


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-02-01-at-21.02.42.ogg

Altres partits de la jornada: CH Jaca vs Kosner CH Huarte i doble jornada entre Barça HG i Porto.

 

Dissabte 03/02 Jornada 12

16:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

Segona posició en joc entre dos equips que la setmana següent jugaran en el primer partit de semifinals de lliga. Mahadahonda vol anar pel títol després de dues temporadaes sense guanyar-la i el primer pas és guanyar a Puigcerdà per donar un cop moral a les rivals i eliminar-les en el playoff.

El Puigcerdà, amb baixes importants a les seves files per la disputa de la copa de la reina de la lliga d’hoquei sobre rodes, intentarà jugar les seves cartes per dominar a un rival madrileny que les darreres temporades sempre ha costat molt guanyar i que ha eliminat al CG Puigcerdà a semifinals. Un duel que es preveu igualat i molt ajustat entre dosdels equips més en forma de la competició. 

Encara hi ha el dubte de la portera Carolina Moreno i el seu nivell després de la lesió. L’equip necessita a la sabadellenca però la madrilenya Tesa Romero podria ser l’escollida per defensar la porteria groc i negra.

Altres partits de la jornada: Milenio Panthers – SH Majadahonda i Txuri Urdin – CH jaca

 

 

Altres categories

 

 

Dissabte 04/02 Jornada 16

13:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Últims partits a casa de la fase regula pels equips del CG Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram