Jornada clau de cara als playoff pel equips sènior del CG Puigcerdà

(foto arxiu Joan Reyes)

El masculí es juga part de les seves opcions d’entrar a la segona fase a Donostia contra un rival directe mentre el femení es disputarà a Huarte la segona posició que donaria factor pista a les semifinals. Els equips U18 i U15 també viatjaran a Navarra per jugar els seus partits, tot i que uns dissabte i els altres diumenge.

Dissabte 02/12 – Jornada 11

14:30h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

Visita important a Guipúzcoa pel CG Puigcerdà a la pista del Txuri Urdin, rival directe per entrar a playoff. Els dos equips estan separats per només 3 punts, amb un partit menys jugat pels de la Cerdanya. En el xoc disputat a la pista del poliesportiu del passat 07 d’octubre el Txuri Urdin va guanyar amb el gol d’or de la prórroga, sumant 2 punts. Si el Puigcerdà acoseguís guanyar en temps regular a Donostia accediria a places de playoff de forma momentània.

Els bascos disposaran de l’equip al complet, mentre que el Puigcerdà encara arrossega la baixa del capità Marc Paul. Els dos grups saben de la importància d’un duel que servirà per sumar els punts però a més no permetrà sumar a qui perdi. Es tracta de dos rivals per les posicions de playoff que es coneixen i tenen equips molt similars, amb jugadors desequilibrants davant i poca contundència defensiva en general. El partit en el que el Txuri es va imposar a Puigcerdà va ser vibrant i molt igualat per lo que es podria esperar un guió similar a primera hora de la tarda de dissabte. En els darrers partits el Txuri ha demostrat que a casa és molt fort, cedint derrotes en el temps extra contra Jaca i Barça. Però la derrota sorprenent de la setmana passada a Huarte ha demostrat també que els bascos són més irregulars del que semblava.

Salvador Barnola, entrenador del sènior masculí valorava la jornada:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-11-30-at-09.27.01.ogg

El partit es podrà seguir per aquí:

 

També es jugarà el Majadahonda Milenio i el Porto Huarte.

 

Diumenge 02/12 Jornada 10

21:15h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

Per l’equip femení les opcions per ser segones passen ara mateix per Navarra, concretament aquest proper dissabte al vespre a la pista d’Huarte. Els dos equips estan separats per només un punt en segona i tercera posició, amb un partit menys però per davant les de la Cerdanya.

El Puigcerdà va guanyar de forma solvent a Jaca la setmana passada i va fer un gran pas per classificar-se pels playoff. Enguany només ha perdut contra les líders invictes però per aquest partit tornarà a tenir força baixes en la seva alineació. Les navarreses arriben al duel amb molta moral després de guanyar contra pronòstic a casa a un dels equips favorits, SH Majadahonda, als penals tot just la setmana passada. Els dos equips ja van protagonitzar un gran partit a Puigcerdà a finals de setembre. El Puigcerdà en aquell moment es va imposar per un ajustat 2-1. Huarte ha fet un pas endavant respecte l’any passat i no només sembla que estarà en els playoff si no que a més vol competir per estar en les posicions capdavanteres. Amb un bloc que porta uns anys treballant de forma conjunta, les navarreses tenen un grup compensat i ben dirigit que està recollint els fruits de la feina dels darrers anys. Per Huarte és vital guanyar a les de la Cerdanya i així poder tenir opcions a la segona posició que donarà aventatge de pista en les semifinals.

La jugadora Jana Gutiérrez era optimista en la prèvia del viatge a Navarra:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2023-11-30-at-21.35.34-online-audio-converter.com_.mp3

El partit es podrà seguir en l’enllaç següent:

 

També es jugarà un CH Jaca contra Milenio Panthers i El Txuri Urdin rebrà a SH Majadahonda.

 

Altres categories

Dissabte 03/12 Jornada 8

14:15h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

 

 

Dissabte 02/12 Jornada 7

15:00h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Jornada clau de cara als playoff pel equips sènior del CG Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram