El Puigcerdà femení rebrà al Txuri Urdin, l’únic equip que l’ha guanyat fins ara aquesta temporada. El masculí viatjarà a Logroño amb la necessitat de seguir sumant.

Les noies rebran a les líders invictes de la lliga. Els nois aniran a Logroño. Mentre els U18 rebran també als bascos. Partit amb el liderat en joc dels U15 que rebran al CH Jaca en el mini derbi pirinenc.

Dissabte 18/11 – Jornada 9

20:55h. MILENIO PANTHERS – CG PUIGCERDÀ

El Puigcerdà masculí viatjarà a La Rioja per jugar contra Milenio Panthers. L’equip de la Rioja no ha aconseguit puntuar encara enguany, però ja van donar la sorpresa l’any passat contra el Puigcerdà. Aquest curs Milenio no té tants jugadors forans com l’any passat, però si que disposen d’un porter que dona un molt bon nivell, junt amb jugadors de casa i reforços veterans.

Els de la Cerdanya viatjaran amb numeroses baixes per diversos motius i s’espera el debut de diversos jugadors joves de la pedrera. El Puigcerdà necessita els tres punts per seguir apropant-se als equips de playoff i amb la mirada posada al partit de Donostia del dia 02 en el que es jugarà bona part de la temporada.

Paraules de l’enrenador Salvador Barnola:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-11-16-at-20.01.27.ogg

També es jugarà un altre partit, KCH Huarte rebrà al CH Jaca.

 

Diumenge 19/11 Jornada 8

13:30h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

Partit important amb la lluita pel liderat en joc. L’equip femení del CG Puigcerdà rebrà al Txuri Urdin, dominador de la competició fins ara. Les basques han aconseguit recuperar jugadores que les van ajudar a ser campiones dels títols dos anys enrere i noconeixen la derrota aquesta temporada. El Puigcerdà tindrà baixes importants per aquest partit però tot i això voldrà competir pel liderat de la lliga Iberdrola.

Un partit que serà clau per les aspiracions dels dos conjunts. Ja es van veure les cares al País Basc fa més d’un mes amb el clar resultat de 5 a 1 per les basques.

Altres categories

Diumenge 19/10 Jornada 6

10:30h.  CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

 

 

Dissabte 18/11 Jornada 6

14:30h.  CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà femení rebrà al Txuri Urdin, l’únic equip que l’ha guanyat fins ara aquesta temporada. El masculí viatjarà a Logroño amb la necessitat de seguir sumant. se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram