Cap de setmana d’alt voltatge: derbi pirinenc a Puigcerdà amb la visita del CH Jaca masculí i femení

Els equips sènior rebran als actuals campions de lliga mentre els U18 jugaran contra Bipolo de Vitoria el dissabte.

Dissabte 04/11 – Jornada 7

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

Arriba el líder de la competició i vigent campió de lliga en un moment complicat per l’equip sènior, enfonsat a la classificació i necessitat d’una victòria que li permeti creure en les seves possibilitats. No sembla que el Jaca sigui el millor rival ara mateix degut a la seva solidesa i equilibri. Invicte a la liga amb 4 victòries en 4 partits. 26 gols a favor i només 9 en contra. Els aragonesos tenen la mateixa plantilla de l’any passat amb la incorporació d’un jugador americà de qualitat. Però el Puigcerdà vol aprofitar la millora en la intensitat de la setmana passada, que tot i que no va servir per guanyar el partit si que es va competir fins al final.

El Puigcerdà, encara amb la baixa important del capità Marc Paul, tindrà el debut del davanter Àlex Jociles. Un jugador que havia penjat els patins després de la temporada passada, en la que una lesió el va apartar de les pistes gairebé tot el curs, i que finalment ha decidit continuar una campanya més.

Paraules de l’entranador Salvador Barnola:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-11-03-at-10.19.56.ogg

També jugaran l’Huarte amb el Majadahonda i el Txuri Urdin amb el Barça HG.

 

Diumenge 05/11 Jornada 7

13:00h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

Després de no poder jugar la setmana passada a Valdemoro, l’equip femení tornarà a la competició diumenge a les 13h contra l’equip que el va privar l’any passat de lluitar pels títols, CH Jaca. Les aragoneses han començat més fluixes que l’any passat i han aconseguit una victòria en els 5 partits que han jugat, així que visitaran la Cerdanya amb necessitat imperiosa de punts per no renunciar als playoff.

Per aquest partit i pels propers 2 el Puigcerdà no podrà comptar amb la capitana Paula Giménez Pereiro, que cumplirà una sanció després de la seva expulsió de partit en el darrer partit a casa amb Milenio Panthers. Una baixa important en l’atac de les puigcerdaneses que hauran d’adaptar-se una setmana més a les dificultats.

Majadahonda contra Huarte i Valdemoro amb Milenio seran els altres partits de la jornada.

 

Altres categories

Dissabte 04/11 Jornada 4

14:00h.  CG PUIGCERDÀ – CD BIPOLO

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Cap de setmana d’alt voltatge: derbi pirinenc a Puigcerdà amb la visita del CH Jaca masculí i femení se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram