Victòria clara de les noies del CG Puigcerdà contra Milenio Panthers per recuperar la segona plaça a la classificació

(foto Natàlia Gorina)

Bons resultats en els partits jugats contra Milenio Panthers de Logronyo el passat cap de setmana. Sènior femení i U18 a casa i U15 a domicili van aconseguir guanyar als de la Rioja clarament.

 

CG PUIGCERDA
7:1
( 4-0, 1-1, 2-0 )
MILENIO PANTHERS

Un primer període de domini en el que el Puigcerdà no va donar opcions a l’equip rival i que va marcar la diferència fins al final.

L’equip de la Cerdanya va començar jugant tota l’estona a la zona atacant i poc després dels 5 minuts de joc ja guanyava 2-0. Primer va ser gràcies a una jugada de #64 Judit Pareja que entrant amb velocitat cap a la porteria pel centre de la pista va treure’s un llaçament a mitja alçada que no va poder aturar la portera visitant. El segon gol va venir després d’una gran jugada de Megan Norris i rematada final de #26 Paula Giménez Pereiro. Després dels dos primers gols el Puigcerdà va seguir atacant fins que va anotar el tercer gol poc després del minut 10 de la part. Una definició magistral de revés de #50 Megan Norris va portar el segell d’aquet gol. Abans d’acabar el període el Puigcerdà encara va marcar un altre gol aprofitant una superioritat. Llançament llunyà de Paula Giménez Pereiro amb desviament de #11 Glòria Sirvent davant de la portera, que sempre és molt difícil d’aturar.

Després del primer descans Milenio Panthers va sortir amb més intensitat i va anotar el seu gol amb una gran definició després d’una escapada, és  menys a la meitat de l’enfrontament. Carolina Moreno no va poder fer res per aturar el gol però va resoldre a la perfecció la resta de jugades de perill durant el partit. El Puigcerdà va reaccionar aprofitant una superioritat culminada amb un tir ras per #50 Megan Norris. Període més igualat en el que les visitants van posar una marxa més.

El tercer període començava amb un Puigcerdà més endollat però que no aprofitava el domini en moltes fases del joc. Les ocasions visitants les resolia la portera Moreno i el Puigcerdà es topava amb una bona portera visitant, també. Els dos gols del període van arribar a les acaballes del partit. Primer #19 Jana Gutiérrez aconseguia una rematada recollint una bona passada. #Judit Pareja tancava el cercle amb el seu segon gol a un minut del final. Un gol molt bonic que tocava els dos escaires de la porteria abans d’entrar.

Glòria Sirvent i Núria Loureiro al final del partit declaraven el següent:

https://www.instagram.com/p/CytFqbSodey/

Amb la victòria el CG Puigcerdà empata en la segona posició junt amb KCH Huarte, però amb un partit menys. Les líders són les jugadores del Txuri Urdin, que només han cedit un punt. Per darrere Majadahonda quartes amb 4 punts i un partit menys, CH Jaca i Milenio Panthers amb 3 punts i Quimeras Valdemoro amb 0 punts encara.

La propera setmana el Puigcerdà viatjarà a Madrid per enfrontar-se al cuer Valdemoro, dissabte a les 21:30h.

 

Altres categories

Nova victòria del U18 a casa contra un rival que debutava en la competició i al que li falta molt rodatge encara.

CG PUIGCERDA
11:2
( 4-0, 3-0, 4-2 )
MILENIO PANTHERS

 

Els U15 van tornar de la Rioja amb molts gols aconseguits i un resultat aplastanat.

MILENIO PANTHERS
2:22
( 0-11, 0-8, 2-3 )
CG PUIGCERDA

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Victòria clara de les noies del CG Puigcerdà contra Milenio Panthers per recuperar la segona plaça a la classificació se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram