El Puigcerdà masculí cau amb el Txuri a la prórroga i el femení torna de Donostia amb una derrota

(foto Joan Reyes)

Dues derrotes pels dos equips sènior que van perdre de diferent forma contra els equips del CHH Txuri Urdin. Els U18 en canvi van trencar la ratxa amb els bascos a Donostia, guanyant-hi. Els U15, de la seva banda,  aconseguiren dues victòries clares a casa contra els equips del Majadahonda.

CG PUIGCERDA
5:6
( 1-0, 3-2, 1-3 )
CHH TXURI URDIN

 

Cop dur en el debut a casa del sènior masculí. Tot i portar el partit contolat en el marcador bona part del mateix, uns mals minuts en el segon període van donar ocpions als visitants, que van capgirar el partit en el tercer període. El Puigcerdà va empatar a 5 i amb aquest resultat es va decidir el darrer punt a la prórroga.

El primer període va començar amb molta intensitat per part dels dos oponents i alternatives i ocasions en les dues porteries. En aquesta fase només van faltar els gols i els dos porters van brillar per sobre de la resta de jugadors. El Puigcerdà, potser en els millors moments del Txuri, va anotar un gol gràcies a una conexió de costat a costat de la zona entre #27 Julian Edstrom i #37 Pablo Muñoz que va rematar el segon dins la porteria.

El segon període el Txui va sortir disposat a empatar el partit però va ser el Puigcerdà que va seguir posant l’efectivitat. #91 Casper Santanen va macar un bon gincorporant-se a l’atac i definint amb molta classe. Un període me´s trabat, amb decisions arbitrals polèmiques, com la d’anular un gol al Txuri, que va suposar un trasvals important pels visitants. El tercer gol del Puigcerdà arribava amb superioritat amb una bona combinació entre Pol Costa i #92 Ignat Zemchenko que el rus rematava a plaer en el segon pal. El 3-0 va pesar en el Puigcerdà que va baixar una marxa i aixó ho va aprofitar el Txuri per marcar dos gols en menys d’un minut. Era el primer senyal que el Txuri no havia viatjat disposat a regalar res. Un gol cerdà de #81 Pol Costa va deixar el marcador en un 4-2 al segon descans

El tercer període el Txuri va posar el joc i el Puigcerdà només va reaccionar quan es va veure superat en el marcador. Tres gols blanc i blaus van pesar en l’ànim de jugadors i aficionats. El Puigcerdà va reaccionar de la mà de la seva dupla Edstrom- Muñoz portant el partit a la prórroga.

EL tems afegit amb gol d’or va ser molt obert, gràcies al sistema de joc de 3 contra tres. El Puigcerdà va tenir una bona oportunitat per adelantar-se però va ser el Txuri que amb una transició ràpida es va emporatar la victòria.

Amb el resultat el Txuri avança al Puigcerà amb un punt i en suma 5. El Puigcerdà es queda amb 4. Majadahonda segueix líder invicte després de guanyar a Logroño. El subcampió Barça va sumar els aeus pimers punts de la temporada. Mentre el campió CH Jaca encara no ha debutat.

Ara el Puigcerdà descansarà la propera jornada i haurè de preparar els propers compromisos a casa amb la pressió de no tenir gaire marge per fallar.

foto Yann Rieu

 

CHH TXURI URDIN
5:1
( 1-0, 3-0, 1-1 )
CG PUIGCERDA

Uns mals minuts a les acaballes del segon període van condemnar a un Puigcerdà molt ben ordenat i combatiu.

El CG Puigcerdà arribava líder a la pista de Donostia, però només un punt per davant de les basques. Tot i les baixes les noies de Ramil Yuldashev van fer un partit de sacrifici i ordre que no els va donar els fruïts esperats però va deixar bona imatge. Tot i les numeroses baixes, una línia menys que la setmana passada, les jugadores cerdanes tenien clar que havien de mantenir l’ordre passés el què passés.

I això que només començar el partit, poc després del primer mig minut, ja anaven per darrere en el marcador. Un llançament que no capturava la portera i que el rebot li entrava per sota les cames en tenia la culpa. La resta del període tot i el domini local, ordre de les groc-i-negres i allà on no arribava la defensa hi havia l’extraordinària portera Carolina Moreno.

En la segona part tot i rebre un gol similar al primer, el guió es va mantenir. El Txuri atacant i el Puigcerdà defensant amb ordre i buscant alguna escapada. Però a les acaballes del període una superioritat local va suposar el 3-0 i el 4 arribaria pocs segons després en un tir que la portera Moreno no va veure. 4-0 al segon descans

Poc després de tornar a saltar al gel, #50 Megan Norris va retallar la diferència pel Puigcerdà. Però les forces ja començaven a faltar i el Puigcerdà va veure com les locals empataven el parcial per deixar el 5-1 definitiu.

Amb la victòria el Txuri es fa amb el liderat de la competició i el Puigcerdà queda un punt per darrere. Huarte suma 3 punts després de quanyar clarament a  les Quimeres Valdemoro i Milenio Panthers va gunyar a Jaca en el debut amb derrota de les campiones de lliga.

Altres categories

Victòria treballada dels de Sergey Zemchenko que els permet sumar la seva segona victòria en dos partits. Un grup que està treballant molt més i recollint l’esforç en forma de joc i resultats.

CHH TXURI URDIN
3:5
( 0-1, 2-1, 1-3 )
CG PUIGCERDA

 

 

Victòries clares de l’equip U15 davant de de dos equips del club SH Majadahonda. Doble mèrit per uns puigcerdanesos que van jugar pràcticament seguits els partits i es van imposar igualment amb molta solvència. Hi ha molta feina per fer però és un bon inici de competició d’un grup amb molt talent.

 

CG PUIGCERDA
12:0
( 6-0, 4-0, 2-0 )
LA NEVERA PANDAS

 

CG PUIGCERDA
12:4
( 3-0, 2-3, 7-1 )
LA NEVERA POLARES

 

Foto Yann Rieu

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà masculí cau amb el Txuri a la prórroga i el femení torna de Donostia amb una derrota se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram