El CG Puigcerdà es medirà al CHH Txuri Urdin en les dues categories sènior

L’equip femení viatjarà a Donostia per jugar-se el liderat. El masculí debutarà a casa amb als bascos reforçats i els U18 també aniran cap al país basc. A més els U15 rebran als dos equips de Majadahonda.

Dissabte 07/10 – Jornada 3

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

Debut a casa de l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà. Els de la Cerdanya encetaran una nova temporada d’hoquei gel davant d’un rival, CHH Txuri Urdin, que després de quedar fora dels playoff  l’any passat, s’han reforçat molt, pensant en tornar a lluitar pels títols.

El Puigcerdà, després d’un inici en el que ha generat dubtes, s’estrenarà davant de l’afició. Amb tanca renovada, després de 40 anys, i un gel pintat que dona a la pista un aspecte de nova de trinca. Els locals voldran treure’s la pressió que suposa tradicionalment el debut i deixar una bona imatge contra un rival que se l’ha de tenir milt en compte. Amb solidesa a la porteria, el Txuri ha recuperat els jugadors Juan Muñoz, Pablo Zaballa i Ander Arraràs i a més ha fitxat a dos eslovacs, que fan trio amb Ulessi, el finlandès que ja va acabar a Donostia el passat curs. La resta de l’equip és el mateix de la passada temporada amb la incorporació puntual de l’Ander Alcaine, que no ha debutat encara.

Els donostiarres han recuperat a més a Luís “Tito” Marcelino a la banqueta. Un vell conegut pels puigcerdanesos ja que es podria dir que és la seva segona casa. Casat amb una cerdana, en tito va jugar i guanyar dues lligues i una copa amb els groc-i-negres com a jugador i després va ser entrenador molts anys, guanyant dues copes més. Una institució en el món de l’hoquei que té molt caràcter i és un guanyador, voldrà retornar als blanc i blaus a dalt de tot.

Per aquest partit els homes de Barnola comptaran amb la incorporació d’Oriol Paul, que s’havia perdut l’inici a domicili de l’equip.

Salvador Barnola, entrenador del CG Puigcerdà:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2023-10-05-at-14.42.14.ogg

A més els altres partits de la jornada seran el Milenio Phanters que rebrà a SH Majadahonda i i el Kosner CH Huarte que rebrà al Barça HG. CH Jaca encara no debutarà en competició

 

Diumenge 07/10 Jornada 3

14:30h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

Difícil desplaçament de l’equip femení cerdà, que a més el farà amb moltes baixes a les seves files. El bon inici dels dos equips es reflexa en la classificació on estan separats per un sol punt en primera i segona posició. Així que es jugaran el liderat els dos conjunts. El Txuri s’ha reforçat molt bé enguany tot i que disposa de poques jugadores. El retorn a casa d’Eva Aizpurua i de la vitoriana Haizea Fernández junt amb l’americana Stella Scott, donaran opcions a disputar el títols en joc.

El Puigcerdà no disposarà d’algunes jugadores amb experiència però disposa d’una plantilla jove i +amplia per intentar plantar cara a un dels favorits a la lliga a casa seva.

Sandra Tor, davantera de l’equip femení:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2023-10-05-at-14.38.46.ogg

Huarte amb Valdemoro i CH Jaca amb Milenio Phanters seran els altres duels.

Altres categories

Dissabte 07/10 Jornada 2

21:00h.  CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

 

 

Dissabte 07/10 Jornada 12

13:30h.  CG PUIGCERDÀ – LA NEVERA PANDAS

 

Dissabte 07/10 Jornada 8

16:00h.  CG PUIGCERDÀ – LA NEVERA POLARES

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà es medirà al CHH Txuri Urdin en les dues categories sènior se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram