El CG Puigcerdà femení assalta Majadahonda mentre el masculí no pot guanyar-hi

(foto equip femení CG Puigcerdà)

Victòria de mèrit per les noies del CG Puigcerdà en una de les pistes més difícils de la competició. Els nois no van poder amb la intensitat del Majadahonda masculi. Els U18 van patir una avaria tècnica al bus que els portava al seu partit i no van poder debutar.

SH MAJADAHONDA
5:3
( 1-1, 4-0, 0-2 )
CG PUIGCERDA

Un mal segon període va condemnar als cerdans en un partit d’inici de competició en la que encara hi ha molt camí per recórrer. Majadahonda va saber desviar llançaments de lluny per rendibilitzar la seva intensitat i el Puigcerdà no trobava l’encert tot i generar ocasions.

Un desplaçament llarg que es va fer més difícil degut a una avaria en el bus que portava l’expedició U18 i sènior cap a terres madrilenyes. L’equip sènior masculí se li van veure pinzellades de qualitat però uns minuts nefastos en el segon període van minimitzar la feina d’adaptació del primer temps i l’esperança del tercer.

El primer període començava amb l’equip local posant intensitat i el Puigcerdà aterrant a la competició. Després d’encaixar un gol els primers 5 minuts amb un desviament davant del porter va tocar empatar no sense dificultats. #92 Ignat Zemchenko recollia una passada llarga de #09 Nacho Granell per plantar-se davant del porter i batre’l a mitja alçada. Les sensacions dels de la Cerdanya no eren dolentes en la primera part en competició. Tot i la intensitat previsible rival s’havia jugat i generat alguna ocasió. En l’inici el porter Rapún va fer una aturada increible treient un guà impossible.

El segon període començava amb una jugada que podia suposar el 1-2 però el davanter groc-i-negre no encertava entre els tres pals. A la jugada següent l’equip local aprofitava una superioritat per produir un altre llançament llunyà molt ben caçat davant del porter, que no podia fer res per evitar el gol. El tercer va arribar just després i el Puigcerdà estava desconcertat. Uns minuts després i en menys d’un minut de diferència Majadahonda feia el quart i el cinquè. Una seqüència de gols que semblava sentenciar el partit pels locals.

En el tercer temps la millora groc-i-negra va ser notable. Més ganes i necessitat de guanyar van fer que el període es dominés no només en el parcial de gols. LEs superioritats van començar a generar perill i només el desencert en les rematades cerdanes va evitar que el marcador es mogués abans. #37 Pablo Muñoz va ser l’encarregat d’anotar els dos gols, el segon al final d’una superioritat. El veterà jugador de Jaca, afincat a Barcelona, no va notar la inactivitat de dos anys i va definir amb rapidesa una gran passada de #28 Julian Edstrom. El segon va fer un llançament de lluny que el porter no va veure gràcies a una pantalla del mateix Edstrom.

El Puigcerdà va acabar amb bon sabor de boca tot i la derrota després d’un bon tercer temps. Però torna sense punt del desplaçament més llarg de la temporada.

En l’altre partit el CHH Txuri Urdin va batre a un Porto que li va posar les coses difícils. 5-3 final amb el darrer gol amb els portiuguesos buscant l’empat sense porter.

Després de la primera jornada Majadahonda és líder amb 6 punts (després de jugar dimarts contra el Porto). Txuri 3 i Puigcerdà i Porto 0. La resta de conjunts no ha debutat encara.

La setmana que ve visitarà a un sempre inòmode CHH Huarte que ha tingut canvis a les seves files.

 

Per tornar a veure el partit:

 

 

SH MAJADAHONDA
1:2
( 0-0, 0-0, 1-2 )
CG PUIGCERDA

 

L’equip femení del CG Puigcerdà va aconseguir els primers tres punts de la competició contra pronòstic i en una de les places més complicades. Majadahonda no ha perdut gaires partits l’última dècada a la seva pista, però el CG Puigcerdà va saber defensar bé i marcar quan ho necessitava. Els gols van arribar tots el tercer període i la solidesa des de la porteria de #36 Carolina Moreno va ser un partit més la clau.

El primer període el Puigcerdà va sortir decidit a encetar el marcador però no ho va aconseguir. Després dels primers instants de domini visitant, l’equip local va anar agafant el pes del partit i va arribar a tancar al Puigcerdà a la seva zona. Però el Puigcerdà estava preparat per defensar i amb unes línies molt compensades va saber patir molt poc i defensar bé la seva zona. Les poques ocasions locals les va resoldre la portera Moreno, una de les millors porteres nacionals a l’actualitat i que a més celebrava el seu vint-i-dosè aniversari.

El segon període va seguir el guió del primer. Un Puigcerdà fent poques errades i ben col·locat en el gel. El debut en competició dels dos equips es notava i le simprecisions i la falta de mecanismes sovintejaven. El Puigcerdà a la que podia s’estirava i contratacava fins la porteria rival. Carolina Moreno seguia enorme sota pals i si concedia algun rebot la defensa estava ràpida per allunyar el puck dels voltants de la porteria catalana. Les locals ho intentaven però no aconseguien desequilibrar el marcador.

Poc després de l’inici de la tercera part un contraatac rapidíssim conduit per #50 Megan Norris el culminava la capitana #26 Paula Giménez Pereiro en el primer gol del partit. El Puigcerdà es posava per davant i les urgències començaven a pesar en l’equip local. Deu minuts després i amb les jugadores locals buscant inisitentment l’empat, una conducció i recuperació de #Paula Giménez Pereiro en zona atacant veia desmarcada davant l’slot a #50 Megan Norris que definia molt bé davant de la portera de Majadahonda que no podia aturar el segon gol visitant. Faltaven 7 minuts pel final i el Puigcerdà creia que la victòria podia arribar. Faltant tres minuts Majadahonda anotava un gol que posava la por al cos de les groc-i-negres però amb serenitat i jugant amb el temps el Puigcerdà ha aconseguit una molt meritòria victòria a casa de les campiones de copa i subcampiones de lliga de la temporada passada.

Un partit molt net amb només dues expulsions que permet al Puigcerdà coliderar puntualment la competició amb el Txuri Urdin (3 punts pels dos), l’altre gran favorit als títols junt amb Majadahonda, enguany, i que va guanyar en la seva visita a Valdemoro per 0 a 9, en l’altre partit de la jornada.

La setmana que ve l’equip femení debutarà a casa rebent al CHH Huarte de Pamplona. Un partit que es jugarà a les 22h el dissabte 30/09/23

Per veure una altra vegada el partit:

 

Altres categories

Dissabte 22/09 Jornada 1

15:30h. SH MAJADAHONDA 1 – CG PUIGCERDÀ

Una avaria en l’autobús que traslladava a l’equip U18 i al sènior a Majadahonda va endarrerir el viatge i el partit U18 es va cancel·lar. Els dos equis hauran de buscar una data per jugar en el futur.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà femení assalta Majadahonda mentre el masculí no pot guanyar-hi se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram