Puigcerdà-Majadahonda, enfrontament clau per decidir qui serà a la final a 4 de la copa a Madrid el 8 d’abril

Darrera jornada de la fase de classificació dels quarts de final per accedir a la final de la copa del rei per l’equip masculí del CG Puigcerdà

Dissabte 01/04 – Lligueta classificació Copa Jornada 3

22:00h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

El Puigcerdà viatjarà a Majadahonda per intentar certificar la classificació per la fase final de la copa. L’aconseguirà inclús perdent per la mínima, sense molta diferència de gols. Tot i les baixes cerdanes, la voluntat del grup és quedar en primera posició de la lligueta de classificació i aquest fet passa per la victòria durant el partit. No serà senzill assaltar la pista madrilenya degut a que davant hi haurà un equip necessitat de victòria per no perdre’s la fasa final que es jugarà a prop de casa, amb 4 línies de jugadors molt treballadors que no paren en tot el partit i que ja saben què és guanyar el Puigcerdà a casa enguany. Els madrilenys van batre al Puigcerdà 5 a 4 en la pròrroga el primer partit i 12 a 7 el segon, jugats els dos fa dos mesos, el mateix cap de setmana.

El Puigcerdà ha guanyat els dos partits que ha jugat en aquesta fase de quarts, a casa contra Huarte 9-3 i Txuri Urdin 8-0. Majadahonda va guanyar el darrer partit a casa amb els navarresos però va perdre el primer a Donostia. Així que el resultat que es doni entre els dos rivals serà decisiu per definir el primer i segon classificats per la final a 4 que es jugarà a Madrid al cap de 8 dies, juntament amb els finalistes de la lliga Loterías.

Paraules de l’entrenador Salva Barnola:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-03-30-at-22.22.27.ogg

 

Huarte i Txuri Urdin jugaran un partit el resultat del qual és important pels donostiarres. Si el Puigcerdà venç a Majadahonda serien els bascos els que acompanyarien als cerdans, sempre que guanyin als navarresos en el seu partit.

A més es aquest cap de setmana es coneixerà el nou campió de lliga amb la disputa del cinquè partit de la final. CH Jaca i Barça Hoquei Gel jugaran la nit de dissabte a la pista aragonesa.

 

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Puigcerdà-Majadahonda, enfrontament clau per decidir qui serà a la final a 4 de la copa a Madrid el 8 d’abril se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram