Primer partit a casa de la final dels playoff de la lliga sènior masculina

Cap de setmana intens a la pista del poliesportiu de Puigcerdà. Inici del playoff masculí amb la visita d’un intractable Jaca. Segona jrnada dels quarts de final de la copa de la reina amb la visita del Kosner CH Huarte. Els U18 també rebran als navarresos diumenge. I els U15 jugaran la segona jornada del top 3 contra La Nevera Pandas.

Dissabte 04/03 – SEMIFINAL PLAYOFF PARTIT 1

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

Comencen les semifinals de playoff amb un clàssic pirinenc entre CG Puigcerdà i CH Jaca. Els aragonesos, gairebé invictes, arriben a la Cerdanya amb la confiança de no haver tingut rival en la fase regular. El Puigcerdà, quart classificat, necessitarà de la seva afició i una entrada de les grans ocasions per intentar donar la sorpresa en una eliminatòria en la que no parteix com a favorit. Jaca ha guanyat 2 dels 3 enfrontaments directes amb els groc i negres aquesta temporada. Només el primer partit entre els dos vells rivals es va decantar pel Puigcerdà. Un partit condicionat per una expulsió a vestuaris de l’estrella jacetana, Gastón González. Aquell dia va semblar que el CH Jaca patia en una pista amb menys espais dels que està acostumat. Però el dia següent el Jaca, amb González al gel, no va donar cap opció a un Puigcerdà que no va competir en cap moment. A Jaca l’unic partit jugat entre els dos rivals engyany, el Puigcerdà va deixar bon sabor de boca tot i la clara derrota per 6 a 2.

L’equip puigcerdanès arrossega algun tocat de les darreres jornades i els dubtes de no acabar de rodar les superioritats. Arriba el moment de la veritat i en una eliminatòra tan curta al millor de tres partits el marge d’error és molt petit. Primera final a casa contra el pitjor rival possible ara mateix i amb l’objectiu de tornar a la final.

 

L’entrenador Salva Barnola deia:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-03-02-at-08.11.28.ogg

L’altra semifinal la jugaran Barça HG i SH Majadahonda. El primer partit a les 22h també a la pista madrilenya. El cap de setmana passat es van veure les cares aquests dos equips amb dues victòries molt clares dels blaugrana. Així que l’actual campió parteix com a clar favorit de l’eliminatòria.

 

 

 

 

Dissabte 04/03 Copa de la Reina Jornada 2

16:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Segona i penúltima jornada dels quarts de final de la copa de la reina. Els dos equips que van guanyar en la primera, catalanes i navarreses, jugaran entre si. En una fase tan curta les victòries són importants i després del sorprenent 0-2 d’Huarte a la pista de Valdemoro el Puigcerdà té una gran oportunitat de certificar el passe a la final a 4 que es jugarà a mig mes a Majadahonda, en cas de treure el partit endavant.  Les navarreses van ser l’equip revelació de la temporada la primera part del curs.

Els dos equips s’han medit en dues ocasions aquesta temporada amb una victòria per banda. A la pista de la Cerdanya, Huarte va caure clarament, però en aquell partit les baixes van mermar a les navarreses. Amb l’equip d’Huarte al complet la igualtat entre els dos equips pot ajudar a veure un bon espectacle entre els dos conjunts.

L’entrenador Ramil Yuldashev declarava:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-03-02-at-14.24.56.ogg

L’altre partit de la jornada el jugaran Valdemoro i Txuri Urdin a terres madrilenyes. Mentre en la final de la lliga es jugarà el tercer i quart partit si és necessari amb aventatge per Majadahonada sobre CH Jaca, 2-0 en l’eliminatòria.

 

Altres catregories del club:

Diumenge 05/03 – Jornada 2 Bottom 5

12:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Els U18 rebran al Kosner CH Huarte per intentar redreçar la segona fase de la competició. En la primera jornada una derrota inesperada a la Rioja va suposar un cop pel grup. A casa i recuperant previsiblement efectius tocarà reaccionar i mirar de guanyar a un rival que es va vèncer per 8-5 durant la primera fase de la competició. El Puigcerdà vol quedar entre els 2 primers per seguir viu en la competició, tot i que no disposa de marge després de la primera derrota.

 

Dissabte 04/03 – Jornada 2 Top 3

13:30h. CG PUIGCERDÀ – LA NEVERA PANDAS

Els U15 jugaran la segona jornada contra un equip contra el que es va donar la sorpresa fa poques setmanes. Els madrilenys es van veure sorpresos per un Puigcerdà seriós que només va perdre en els penals. El jove equip de la Cerdanya està entre els tres primers de la competició com a darrer classificat i juga sense pressió però intentarà tornar a competir amb un equip que havia intentat discutir sense èxit al CH Jaca el liderat de la categoria.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Primer partit a casa de la final dels playoff de la lliga sènior masculina se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram