El CG Puigcerdà vol aprofitar la darrera jornada per preparar els playoff

Darrera jornada de la fase regular de la lliga masculina. L’equip femení viatjarà a Donostia per jugar la primera jornada de la fase de classificació per la final a 4 de copa de la reina. L’equip U18 anirà a Logroño l’inici del Bottom 5. Els U15 jugaran contra l’intractable CH Jaca en la primera jornada del Top 3.

Diumenge 26/02 – Jornada 11

14:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Visita del sisè classificat actual de la classificació A Puigcerdà. Els navarresos hauran jugat la nit abans a Donostia i viatjaran a la Cerdanya per jugar el seu darrer partit de lliga d’aquesta temporada. En els enfrontaments directe els nois d’Huarte van guanyar els dos partits que van jugar a la seva pista contra el de la Cerdanya, a meitats d’octubre. El primer en la pròrroga i el segon clarament només unes hores després.

La classificació només pot variar mínimament entre cinquens i sieses, que juguen el dissabte. Les posicions de playoff són fixes i les semifinals ja definides. Jaca-Puigcerdà i Barça- Majadahonda.  El CG Puigcerdà s’ha classificat per 5è any consecutiu per les semifinals de playoff.

El Puigcerdà afrontarà el partit en la seva preparació per la dura semifinal de playoff que li espera. Un Jaca quasi invicte que espanta a tots els rivals i que ha guanyat 2 de 3 partits al Puigcerdà enguany. S’han de polir mecanismes i minimitzar errors, així que el partit s’encara per donar temps a tots els jugadors i precgticar situacions de joc.

 

Salva Barnola declarava:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-02-23-at-09.52.52.ogg

 

Amb un Jaca ja pensant en les semifinals contra el Puigcerdà. Barça i Majadahonda es veuran les cares en doble jornada abans de tornar-se a veure en les semifinals que comencen el 04 de març

 

En la prèvia del partit, es donarà el VIII trofeig “Rocko” Meehan al millor defensa de la temporada de l’equip puigcerdanès. El guardó impulsat per Pere Gendrau i Daniel Brugmann premia al millor defensa de la temporada regular després de que un jurat emeti els seus vots.

 

 

 

Diumenge 26/02

15:50h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

Primer partit de la lligueta de classificació per la final a 4 de la copa de la reina. El Puigcerdà visitarà a un Txuri que ha fet una temporada de menys a més i que darrerament ha començat a guanyar partits.

La lligueta contarà amb 4 equips, el CG Puigcerdà com a millor classificat, Quimera Valdemoro, Kosner CH Huarte i CHH Txuri Urdin. Aquest partit serà l’únic desplaçament del Puigcerdà que rebrà a casa els altres dos rivals les properes setmanes.

Desrpés de la derrota en semifinals de la lliga, l’equip femení vol arribar per primer cop en la seva curta història a la final a 4 de la copa de la reina.

Altres catregories del club:

Dissabte 25/02 – Jornada 1 Bottom 5

20:45h. MILENIO PANTHERS LOGRONYO – CG PUIGCERDÀ

El Puigcerdà com a segon millor classificat dels 5 darrers classificats de la lliga U18, visitarà al cuer d’aquesta temporada. El partit que van jugar els dos equips a principi de temporada va acabar en victòria catalana per 6-10. Han passat molts mesos i s’haurà de veure com han evolucionat els dos conjunts. Els altres equips del Bottom 5 són, Quimeras Valdemoro com a primers, CHH Txuri Udrin com a tercers i Konser CH Huarte com a quarts. Es jugarà una volta entre els equips per determinar l’ordre final.

 

Diumenge 26/02 – Jornada 1 Top 3

12:00h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

El Jaca U15 s’ha mostrat intractable la primera fase. Invicte i guanyant els partits amb molta diferència contra tots els rivals. Amb el Puigcerdà 3-11 a Puigcerdà i 10-0 a Jaca. Així que el nou duel es presenta amb l’equip aragonès com a clar favorit. Un partit en el que l’equip groc i negre ha de seguir creixent. El Puigcerdà s’ha classificat com a tercer millor equip de la competició i té una de les plantilles més joves de la categoria. El tercer equip del top 3 serà La Nevera Panadas i aquesta setmana descansarà després que el Barça retirés el seu equip de la competició.

 

A més els equips U13 i U11 es desplaçaran a Logroño per jugar el torneig de categories de base.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà vol aprofitar la darrera jornada per preparar els playoff se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram