Jornada clau per les aspiracions del CG Puigcerdà

 

Desenllaç de la semifinal femenina a Jaca. El masculí es juga les opcions a playoff rebent al Txuri Urdin. Els U15 jugaran contra els equips de Majadahonda diumenge pel matí.

 

 

Dissabte 18/02 – Semifinal 2

21:00h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 19/02 – Semifinal 2 (si és necessari)

14:00h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

Les noies del CG Puigcerdà estan més a prop que mai de la final de la lliga Iberdrola. Tot i la proximitat necessiten guanyar un partit a la pista del CH Jaca. La primera oportunitat serà dissabte al vespre i si guanyessin les locals hi hauria una segona oportunitat diumenge a primera hora de la tarda.

Aquesta temporada el Jaca se li ha donat bé al Puigcerdà tot i que les aragoneses compten amb la millor jugadora de la lliga i màxima golejadora, la letona Liiga Miljone. En el partit de la primera volta les groc i negres van guanyar 3-5, capgirant el marcador en el tercer període. Després de l’accidentat primer partit en el que una acció violenta precisament de Miljone la va portar abans d’hora a vestuaris expulsada, la determinant jugadora professional voldrà demostrar que és peça determinant per les aspiracions del CH Jaca al títol de lliga.

El Puigcerdà s’encomanarà a la seva extraordinària portera, Carolina Moreno. Peça clau per arribar als playoff i guanyar el primer partit. La jove capitana, Paula Giménez Pereiro, la golejadora de l’equip, serà un dels principals arguments ofensius del Puigcerdà, junt amb la internacional absoluta Judit Pareja. El grup està molt motivat i té la determinació per classificar-se per la final, un premi a una temporada difícil de reconstrucció en la que l’equip ha superat les expectatives de propis i extranys.

 

En l’altra semifinal, Majadahonda va anotar el primer punt de l’eliminatòra en pista contrària i Valdemoro necessita guanyar a Majadahonda forçar el tercer partit de semifinals, també a fora, si no vol veure com un any més cau a mans de les seves veïnes. Les majariegues volen tornar a aixecar la lliga després de molts anys consecutius fent-ho tot i que la temprada passada el Txuri Urdin els la guanyés.

 

Dissabte 18/02 – Jornada 19

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

 

Duel directe per la quarta posició que dona accés al playoff. El Puigcerdà rebrà al Txuri Urdin amb la necessitat de guanyar per no sortir de posicions de playoff amb només una jornada per jugar-se. Al tractar-se d’un partit entre dos dels aspirants a aquesta quarta posició, ja que només els separen dos punts, converteix el partit en una autèntica final pels dos.

La millora en el joc del darrer cap de setmana dels de la Cerdanya toparà amb la irregularitat d’un Txuri Urdin que des de les festes ha millorat moltíssim, incorporant jugadors amb experiència i talent a les seves files. Els bascos volen aprofitar els mals segons períodes dels puigcerdanesos per rendibilitzar les seves opcions i donar la sorpresa classificant-se pels playoff. El Puigcerdà vol tornar a les semifinals per cinquena temporada consecutiva. Necessitarà el recolsament de l’afició i no cometre tants errors com les últimes jornades.

Sembla que el Puigcerdà comptarà pràcticament amb la plantilla al complet, amb l’excepció d’Àlex Jociles que segueix lesionat. El Txuri Urdin fins que salti al gel no se sabrà si viatja amb la plantilla al complet.

 

L’entrenador Salva Barnola valorava el partit:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-02-16-at-20.13.35.ogg

Durant el cap de setmana, a més, hi haurà doble enfrontament entre els primers i els segons classificats, Jaca i Barça. Majadahonda per la seva banda, si guanya, podria certificar matemàticament la tercera posició. Així que en funció dels resultats podrien quedar definides ja les semifinals a falta del darrer cap de setmana de competició regular.

Altres catregories del club:

 

Diumenge 19/02 – Jornada 5

09:30h. CG PUIGCERDÀ – LA NEVERA POLARES

 

Diumenge 19/02 – Jornada 9

14:30h. CG PUIGCERDÀ – LA NEVERA PANDAS

 

Els U15 jugaran els dos darrers partits de la fase regular contra els dos equips de La Nevera, Pandas i Polares. Amb els Pandas es tornaran a veure les cares en la segona fase de la competició. Juntament amb el Jaca, La Nevera Pandas s’han mostrat superiors als altres dos equips del top 4, Puigcerdà i Barça. Polares són els cuers de la lliga amb un equip U13, però que va creixent jornada a jornada i agafant experiència de cara al futur. En la primera volta el Puigcerdà U15 va guanyar als Pandas amb un ajustat 4-6 i va perdre amb els Polares 8-0.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

 

La entrada Jornada clau per les aspiracions del CG Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram