El Puigcerdà femení a una victòria de la final de la lliga. El masculí no aconsegueix cap punt del seu cap de setmana a Jaca.

L’equip femení va guanyar el primer partit de la semifinal de la Lliga Iberdrola. El masculí no va poder amb el Barça HG. Els U15 van guanyar al  Txuri Urdin en el tram final. I els veterans van quedar subcampions del seu torneig anual.

 

 

CG PUIGCERDA
5:2
( 1-1, 1-0, 3-1 )
CH JACA

El CG Puigcerdà va aconseguir el primer punt de l’eliminatòria que les ha emparellat amb les segones classificades de la lliga regular, CH Jaca. El Jaca va dominar trams del partit i va perdre la seva millor jugadora en el primer període després de ser sancionada a vestuaris. Aquest fet va condicionar la resta del partit, però les aragoneses van lluitar pel partit tot i que el Puigcerdà es va mostrar més resolutiu de cara a porteria.

El primer període, quan millor jugava el Puigcerdà es van avançar les visitants amb una escapada de la màxima golejadora de la lliga i que minuts després enfilaria cap a vestuaris de forma prematura, la letona Liga Miljone. Pocs minuts abans la capitana #26 Paula Giménez Pereiro havia anotat el gol de l’empat.

En la segona part el joc el va posar el Jaca, que se sobreposava de la pèrdua de la seva jugadora referent. Mentre el CG Puigcerdà tornava a anotar mitjançant la seva golejadora Paula Giménez Pereiro. Carolona Moreno, la portera local feia intervencions de mèrit i donava seguretat a les seves companyes que veien com el Jaca s’esforçava per ematar el partit.

En el tercer període es mantenia la inèrcia del segon i Jaca insistia en buscar el gol que hagués empatat l’enfrontament. Però després de que el Puigcerdà hagués de defensar amb doble inferioritat, després de recuperar les jugadores excloses, arribava un gol de #11 Glòria Sirvent que posava dos gols de marge en el lluminós. A menys de 4 minuts el 4-1 l’aconseguia #64 Judit Pareja. El gol donava tranquilitat a lequip que veia com pocs segons després el Jaca anotava un bon gol. Amb les aragoneses sense portera a la desesperada, #09 Kiera O’hare  tot fent rodolar el puck anotava el darrer gol i apuntalava la victòria.

Declaracions de la capitana i bigolejadora, Paula Giménez Pereiro:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Audio-2023-02-05-at-20.15.49.ogg

Bona entrada per veure el primer partit de semifinals femenines. L’eliminatòria ara es traslladarà a Jaca on el 18 de febrer es jugarà el segon partit. En cas necessari el desempat es jugaria el 19, també a l’Aragó. En l’altra semifinal Majadahonda va guanyar a Valdemoro el primer punt del duel madrileny de semifinals. Les dominadores de la fase regular es jugaran a casa passar a la final.

Per tornara veure el partit entre els equips pirinencs:

 

BARÇA HOCKEY GEL
5:3
( 1-1, 2-1, 2-1 )
CG PUIGCERDA

 

BARÇA HOCKEY GEL
6:3
( 2-0, 3-2, 1-1 )
CG PUIGCERDA

 

El Puigcerdà no va poder en cap dels dos partits amb l’aspirant al primer lloc de la classificació, Barça HG. La millora dels de la Cerdanya és notable però les errades no forçades van condicionar els duels. Bona actitud i treball dels groc i negres en la seva lluita per entrar als encreuaments de playoff. Els blaugrana, que jugaven com a locals a la pista de Jaca, van saber patir i remuntar un partit que el Puigcerdà dominava des de l’inici.

Els homes de Barnola es van avançar per dues ocasions però van veure com el barça es posava per davant i ja no es podria remuntar. Els gols cerdans els van aconseguir #09 Nacho Granell, #91 Evgenii Lapenkov.

En el segon partit el Puigcerdà recuperava efectius que no hi havien pogut ser per convocatòria U18 de la selecció i motius laborals, però perdien al seu golejador Nacho Granell per lesió. Gols de #81 Pol Costa i #62 Evgenii Lapenkov.

foto Javi Gómez

Amb les dues derrotes el Puigcerdà no es pot permetre cap ensopegada més en les dues darreres jornades de la competició a casa amb Txuri Urdin (18) i Huarte (26). Si es guanyen els dos el Puigcerdà serà a semifinals.

 

Per revisar els partits:

 

Altres catregories del club:

 

 

 

CG PUIGCERDA
4:1
( 0-0, 1-1, 3-0 )
CHH TXURI URDIN

Per tornar a veure el partit:

El torneig anual de veterans també va tenir duel pirinenc en la final. Tot i el bon joc el CG Puigcerdà Veterans va caure per la minima amb el CH Jaca. Victòria moral pels locals tot i que el JAca es va emportar la competició.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

 

La entrada El Puigcerdà femení a una victòria de la final de la lliga. El masculí no aconsegueix cap punt del seu cap de setmana a Jaca. se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram