Comença la semifinal del playoff femení mentre el CG Puigcerdà masculí jugarà doble jornada amb el Barça

 

Primer partit de les semifinals de la competició femenina. El masculí viatjarà fins a Jaca per medir-se a l’actual campió, Barça HG, que només ha perdut dos partits en tot el curs. Els U15 rebran al Txuri Urdin la nit del dissabte. I els veterans jugaran el seu torneig durant el cap de setmana.

 

 

Diumenge 05/02 – Semifinal

15:30h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

El CG Puigcerdà femení jugarà per 4t any consecutiu les semifinals de la lliga Iberdrola. Les rivals, el CH Jaca, s’han reforçat amb l’objectiu de lluitar per la lliga incorporant a una segona jugadora forana. Les aragoneses, segones classificades de la lliga, compten amb la millor jugadora de la temporada, la letona Liiga Miljone, que ha anotat 32 gols en la fase regular. A més han guanyat a les favorites als títols, SH Majadahonda, les dues ocasions que s’han vist les cares.

El Puigcerdà va ser capaç de guanyar al Jaca les dues vegades que s’hi va enfrontar aquest curs. La il·lusió del Puigcerdà és la seva força. Amb una de les millors porteries i atacs de la competició, les groc i negres s’hauran de sobreposar a les dificultats d’efectius en defensa per intentar guanyar el primer punt d’una eliminatòria al millor de tres. Passi el què passi diumenge, el dissabte 18 es jugarà el segon partit de l’eliminatòria a Jaca. I si cal un desempat serà el diumenge 19 també a la capital altiargonesa.

El partit es podrà veure en l’enllaç següent:

Dissabte 04/02 – Jornada 18

13:05h. BARÇA HG – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 05/02 – Jornada 3

14:05h. BARÇA HG – CG PUIGCERDÀ

El Puigcerdà viatjarà a Jaca per jugar contra un Barça que tot i no tenir gel porta una marxa triomfal a la lliga. Només ha perdut dos partits fins al moment i està demostrant una gran solvència per emportar-se els punts dels partits. El Puigcerdà no està classificat per playoff i necessita puntuar per no haver-s’ho de jugar tot les dues darreres jornades. Els blaugrana no es poden permetre cap ensopegada si volen aspirar a desbancar al CH Jaca en la primera posició.

Un cap de setmana més les baixes condicionaran a una plantilla cerdana no massa extensa però que voldrà treure’s la mala sensació amb la que va tornar de Majadahonda la setmana passada. L’equip de la Cerdanya està en procés de creixement però el calendari no li ha donat massa treva i a més ha costat reunir la totalitat de la plantilla.

Després d’aquests dos partits el Puigcerdà descansarà la setaman següent degut a la concentració sènior. I tornarà per jugar a casa el 18 amb el Txuri Urdin i el 26 amb el Kosner CH Huarte, en les dues darreres jornades de la fase regular.

Declaracions de l’entrenador Barnola en la prèvia:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-02-02-at-20.50.18.ogg

 

Els partits es podran seguir en els enllaços següents

Altres catregories del club:

 

 

Els veterans de divendres a diumenge al migdia jugaran el torneig anual amb la presència de 12 equips de diverses procedències. Organitzats en dos grups els equips de Puigcerdà presentaran dues formacions, el groc i el Negre.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

 

La entrada Comença la semifinal del playoff femení mentre el CG Puigcerdà masculí jugarà doble jornada amb el Barça se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram