Darrera jornada regular pel femení i doble visita a Majadahonda pel masculí

 

Partits a casa pel femení i els U18 i doble jornada a Majadahonda pel sènior masculí amb la tercera plaça en joc.

 

Dissabte 28/01 – Jornada 17

22:00h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 29/01 – Jornada 5

14:50h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

Doble ració de Majadahonda per l’equip masculí. El desplaçament més llarg de la lliga per un grup que viatjarà amb algunes baixes i que es jugarà amb els madrilenys la tercera posició de la classificació provisional. A una setmana de medir-se a un Barça sense gel però que podrà lluitar amb Jaca per la primera posició, el Puigcerdà necessita puntuar a Majadahonda per no patir per classificar-se per les semifinals. Els de la Cerdanya arriben als partits amb progressió però encara no en el seu millor estat de forma i sense alguna peça clau en els seus esquemes. Majadahonda porta dues bones setmanes i a més compta amb 4 extrangers que podrà rotar durant el cap de setmana per tenir cames fresques. Uns madrilenys que sembla que estan disposats a lluitar pels títols i que el primer escull el tindran contra l’equip groc i negre a casa.

 

Salva Barnola feia la prèvia:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-01-26-at-10.08.19.ogg

 

 

Dissabte 28/01 – Jornada 14

22:00h. CG PUIGCERDÀ – CHH TXURI URDIN

Darrer partit de la fase regular pel Puigcerdà, que està en tercera posició de la classificació general. Rebrà al cuer de la lliga, Txuri Urdin, que ha sumat un punt en tota la temporada. El més probable per l’equip puigcerdanès serà que es vegi les cares amb el CH Jaca a semifinals. Perquè així sigui les cerdanes hauran de guanyar el seu partit o esperar que Valdmoro no guanyi a la pista aragonesa. El Jaca s’ha reforçat molt en el mercat d’hivern per assaltar el títol i no sembla el millor rival ara mateix per cap dels dos equips.

En el partit d’anada a Donostia el Puigcerdà va guanyar en el darrer suspir, 3-4. En aquell partit no es va poder comptar les jugadores que compaginen l’hoquei línea, com passarà aquest proper cap de setmana. Una oportunitat per jugadores que no disposen de tants minuts per demostrar que estan preparades per les semifinals.

El Puigcerdà fa més d’un mes que no juga un partit de competició i haurà de preparar-se pel cap de setmana següent que jugarà el primer partit de semifinals per quart any consecutiu.

Ramil Yuldashev, l’entrenador del femení, declarava:

http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-01-26-at-20.58.08.ogg

 

El partit es podrà seguir en el següent enllaç:

 

Altres catregories del club:

 

Diumenge 28/01 – Jornada 7

14:30h. CG PUIGCERDÀ – QUIMERAS VALDEMORO

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

 

La entrada Darrera jornada regular pel femení i doble visita a Majadahonda pel masculí se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram