El Puigcerdà es classifica pel playoff de la lliga Iberdrola per quart any consecutiu

Dues victòries del Puigcerdà femení per assolir matemàticament el pas a les semifinals. Encara no està assegurada la tercera posició. Els U18 també van guanyar el darrer partit del club de la temporada. I els dos equips U13 van jugar la final del torneig de Limoges, campions i subcampions els de Cerdanya.

CG PUIGCERDA
4:1
( 1-0, 0-1, 3-0 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

 

Tres punts treballats que van permetre al Puigcerdà donar un pas més en l’objectiu d’assolir les semifinals i deixar enrere un rival directe. Un partit molt igualat en el que les de la Cerdanya van esforçar-se molt per guanyar-lo. Un gran tercer període amb la capitana Paula Gimenez Pereiro estelar va ser la clau.

En el primer temps només un solitari gol aconseguit per #64 Judit Pareja va trencar l’empat inicial. Molta igualtat i un equip visitant que havia preparat a conciència el partit per anular els perills locals. A la porteria puigcerdanesa una segura Carolina Moreno mantenia a ratlla les ocasions visitants.

La segona part va ser el millor de les visitants que van posar contra les cordes al Puigcerdà. Quan les locals intentaven reaccionar al final del període les navarreses van aconseguir el gol de l’empat després d’una escapada i bon moviment davant del qual la gran portera local no va poder fer res. Una període en el que cap dels dos equips aprofitaven les superioritats que tenien

Encara amb la inèrcia del final del segon període, Huarte va sortir la darrera part decidit a sumar els tres punts. Però la capitana local, #26 Paula Giménez Pereiro, va anotar dos gols en menys de dos minuts per donar tranquilitat al seu equip. #50 Diana Kovtun anotava d’slap el darrer gol aprofitant una superioritat i qua estava sola sense oposició en una posició centrada davant la porteria visitant.

foto de Joan Reyes

Per tornar a visionar el partit

 

MILENIO PANTHERS
0:14
( 0-4, 0-4, 0-6 )
CG PUIGCERDA

Després d’un partit exigent el dissabte, l’equip es va desplaçar fins a la Rioja per sumar tres punts que certificaven matemàticament el pas a la segona fase de la lliga, per quarta temporada consecutiva.

Partit dominat àmpliament per un Puigcerdà que no va donar opcions en els 60 minuts reglamentaris. Carolina Moreno, la portera groc i negra, va tenir poca feina però la que li van donar les rivals la va resoldre a la perfecció, aconseguint un 0 en el seu marcador. Mentre els gols anaven caien del costat groc del marcador.

En el primer període 4 gols visitants obra de #73 Cristina Caballero, #97 Mireia Fernández en superioritat i dos de #26 Paula Giménez Pereiro, un en doble superioritat.

La segona part els quatre gols de rigor els van marcar #50 Diana Kovtun en power play, #28 Natàlia Girvés, #64 Judit Pareja en inferioritat i #97 Mireia Fernández.

En el tercer temps, #26 Paula Giménez Pereiro va aconseguir un had trick amb dos gols en superioritat, aconseguit 5 gols i tres assistències pels seus registres personals. #50 Diana Kovtun dos gols més per assolir el had trick en el partit més dues assistències. El darrer gol del partit el va marcar #23 Nayade Rodriguez.

foto de Bea Pereiro Rodríguez

Només falta un partit per acabar la fase regular i ara mateix les jugadores del Puigcerdà son terceres amb 5 punts d’avantatge sobre les quartes, que per sobrepassar a les groc i negres necessiten guanyar els dos partits que els falten i esperar que les de la Cerdanya no guanyin el darrer partit que les ha d’enfrontar al Txuri Urdin.

La setmana que ve hi ha una jornada de seleccions catalanes i basques en la que la majoria de jugadores del Puigcerdà estan convocades i al gener, del 9 al 15 es jugarà el mundial U18 femení a Katowice, Polònia per el que la competició oficial s’aturarà fins a final de mes. Les convocades per la selecció espanyola del convinat puigcerdanès són la capitana Paula Giménez Pereiro i la barcelonina Kiera O’hare. A més d’Indira Bosch, que està jugant a Boston, USA i que els primers passos els va fer també al Puigcerdà.

 

Per veure el partit:

 

Altres catregories del club:

 

CG PUIGCERDA
8:5
( 2-3, 5-0, 1-2 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

Un gran segon període va catapultar als U18 a la victòria. Un partit en els que els joves groc i negres van suar de valent per batre al rival navarrès.

foto de Marc Monés Cera

Per revisar el partit novament:

 

Els equips U13 del CG Puigcerdà van anar al torneig Kaolin a Limoges i van dominar-lo amb els dos equips amb els que es van dividir. Campions i subcampions finalment i una gran experiència internacional del futur del club.

i

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà es classifica pel playoff de la lliga Iberdrola per quart any consecutiu se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram