Doble jornada per un Puigcerdà que vol certificar el seu pas a semifinals

L’equip femení jugarà dissabte amb l’Huarte i viatjarà diumenge a Logronyo. Els U18 també rebran al Kosner CH Huarte i els U13 aniran a Limoges per jugar un torneig internacional.

Dissabte 17/12 – Jornada 12

14:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

En el primer partit de la temporada un CG Puigcerdà sense rodatge va caure clarament a Navarra per 3-1. Ha passat molt temps des d’aquell resultat i ara els dos equips es juguen el pas a playoff en el duel directe a Puigcerdà. Huarte té dos punts menys que un Puigcerdà que és tercer de la classificació i no es pot permetre una derrota amb un rival directe. Falten 3 jornades i cada punt és important. De guanyar les cerdanes donarien un pas quasi definitiu en la seva classificació. Però davant hi haurà un dels equips revelació que tot i que les darreres jornades han perdut la contundència amb la que va començar el curs depenen d’elles mateixes per entrar als encreuaments per arribar a la final.

El Puigcerdà ha fet uns grans partits les darreres setmanes i li manca un esforç final per acabar de donar la sorpresa i entrar entre les 4 primeres per quart any consecutiu.

Per veure el partit

 

Diumenge 18/12 – Jornada 1

14:25h. MILENIO PANTHERS LOGROÑO – CG PUIGCERDÀ

24h més tard el Puigcerdà jugarà el segon partit del cap de setmana, però a més de 500km de la Cerdanya. Fa només 15 dies van jugar els dos equips a Puigcerdà i van quedar comptes pendents d’aquell enfrontament. Per el Puigcerdà serà un llarg viatge després de jugar el dia abans i necessita els punts per no baixar-se de les posicions que donen accés a la segona fase de la lliga. Logroño tot i que va sortir golejat de Puigcerdà és un equip més perillós a casa i voldran treure’s l’espina després del clar resultat aconseguit a la Cerdanya.

 

L’entrenador Ramil Yuldashev en la prèvia:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2022-12-15-at-20.03.29.ogg

Altres catregories del club:

 

Dissabte 17/12 – Jornada 5

24:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

 

Tot i començar guanyant la primera jornada, una sèrie de 3 partits perduts dels navarresos fan que només tingui 3 punts. Sobre el paper hi haurà igualtat entre els dos equips en el duel de dissabte al vespre.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Doble jornada per un Puigcerdà que vol certificar el seu pas a semifinals se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram