Cap de setmana d’hoquei gel a Puigcerdà

El dissabte a les 22h, l’equip masculí s’enfrontarà al CH Huarte en un important partit a casa. Els jugadors estan decidits a fer un bon paper davant el seu públic, després de les bones actuacions recents que els han permès escalar posicions a la classificació, en el primer partit davant de l’afició d’aquesta temporada.

Abans del partit dels sèniors masculin, a les 21:30 aproximadament, tindrà lloc un moment especial per a tots els membres del club: la presentació de totes les categories. 

El diumenge, l’atenció se centrarà en el conjunt femení, que té un desafiament difícil davant seu. A les 13:45h, es dirigiran a la complicada pista de Majadahonda, un rival reconegut per la seva fortalesa. Amb l’objectiu de mantenir la seva bona forma, les jugadores es preparen per un altre partit difícil, confiant en el treball en equip i la seva estratègia de joc.

A més, el diumenge serà un dia actiu per als més joves, amb l’equip U15 jugant contra Majadahonda en dos partits programats per a les 9h i les 12:45h. Els joves jugadors estaran motivats per mostrar el que han après i fer honor als colors del club.

L’ambient es preveu animat i ple de suport, i fem una crida a tots els aficionats i seguidors per assistir als partits i a la presentació, transformant l’esdeveniment en una veritable celebració de l’esport.

La entrada Cap de setmana d’hoquei gel a Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram