Cap de setmana de contrastos pels equips sèniors

El cap de setmana ha estat ple d’acció i intensitat per als equips del Club Gel Puigcerdà, que han competit en diferents fronts i han deixat una impressió positiva, malgrat les dificultats.

Sènior Masculí: Victòria en una pista complicada

L’equip senior masculí va viatjar a Majadahonda. Amb un equip en fase de construcció, els ceretans han aconseguit incorporar 6 nous jugadors en breus entrenaments i, contra tot pronòstic, van presentar un rendiment excel·lent, mostrant una química notable amb els jugadors locals. Aquesta motivació i empenta eren notòries, superant les expectatives i oblidant així el mal inici de la temporada anterior, que també va tenir lloc a la mateixa pista. El partit es va traduir en una victòria clara que augura un bon inici per a la nova temporada.

Cal destacar el gran paper dels jugadors Quim Muratet (amb 1 gol), Oriol Rubio (1 gol i 1 assistència), Òscar Rubio (1 assistència) i Arturo Guerra (1 assistència) en el seu primer partit com a groc i negres.

Sènior Femení: un partit igualat contra les vigents campiones

L’equip femení, per la seva banda, va afrontar un repte significatiu en jugar contra les vigents campiones de lliga a la seva pista. Des del moment inicial, es va percebre la dificultat del partit; les noies es van veure obligades a lluitar amb intensitat. Malgrat algunes baixes notables, l’equip va demostrar la seva capacitat i va jugar a un gran nivell. La primera part va ser excel·lent, però un gol del Txuri-Urdin va agafar desconcertades a les jugadores del Puigcerdà. No obstant això, la segona part va mostrar un canvi de guió increïble, amb un augment de la motivació que va portar a un partit molt més igualat. Tot i la bona resposta de les jugadores, un segon gol del conjunt basc a la tercera part va acabar decidint el marcador, deixant una sensació de millora i esperança per a la pròxima jornada.

 

U18: triomf en els darrers instants

Finalment, l’equip U18 va jugar contra el Kosner Huarte a Pamplona. Un equip en creixement que, tot i trobar-se en moments complicats del partit, va brillar a la tercera part amb un inspirat 1 a 1. Amb un final de partit intens, els jugadors ceretans van aconseguir gestionar els darrers 5 minuts de forma magistral, apuntalant una victòria que reflecteix el progrés i la millora continuada d’aquest grup jove.

La entrada Cap de setmana de contrastos pels equips sèniors se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram