L’equip femení goleja a un indefens Milenio Phnaters (0-9)

SÈNIOR MASCULÍ – 1

Victòria impressionant de 0 a 9 per a l’equip femení d’hoquei gel a Logronyo, en un partit que ha deixat molt bones sensacions a les ceretanes. Amb una actuació dominant i un joc molt cohesionat, l’equip ha demostrat la seva força i determinació sobre el gel, consolidant així la seva bona forma aquesta temporada.

El partit va començar amb una gran intensitat, i la capitana Paula Giménez va marcar un gol ràpidament, establint el to pel qual vindria. En total, l’equip va registrar 51 tirades a porteria, mentre que les Milenio Phanters només en van aconseguir 12, evidenciant la superioritat del nostre equip en el joc.

Durant el segon terç, tot i que l’equip va mantenir el control del partit, les sancions van trencar el ritme del joc, amb Meghan Norris afegint un nou gol al marcador.

El tercer terç va ser una exhibició de potència i cohesió, amb un total de cinc gols, deixant clar que el control i la solidaritat de l’equip són fonamentals. Meghan Norris va brillar, anotant dos gols, mentre que Mireia Fernández, Rosa Martí i Paula Giménez van contribuir al festival golejador.

Amb aquest resultat, l’equip fa un pas més cap als seus objectius aquesta temporada. Felicitats a totes les jugadores pel seu esforç i dedicació!

La entrada L’equip femení goleja a un indefens Milenio Phnaters (0-9) se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram