El Puigcerdà masculí vol repetir el títol que va aconseguir el femení en la final a quatre de la copa

(foto de Joan Reyes)

Darrer cap de setmana de la temporada sènior de clubs amb la disputa de la final a 4 a Jaca. El Puigcerdà jugarà la primera semifinal amb un equip que no ha guanyat aquesta temporada, SH Majadahonda. Els U15 jugaran les semifinals de lliga rebent a Majadahonda en doble partit amb l’objectiud’arribar a la final.

Dissabte 13/04 – Semifinals de la copa del rei

16:00h. SH MAJADAHONDA – CG PUIGCERDÀ

Cap de setmana de final a quatre de la copa del rei. L’equip masculí del CG Puigcerdà viatjarà a Jaca per jugar la primera semifinal dissabte a la tarda. En cas de guanyar el Puigcerdà tornaria a disputar un títol diumenge a les 17h.

El rival de semifinals és l’actual subcampió de lliga, SH Majadahonda. Un equip molt rocós que aquest any el Puigcerdà no l’ha pogut guanyar cap dels dos partits en els que s’han vist les cares. Els madrilenys van disputar el cap de setmana passat el cinquè partit de la final caient amb honor contra el CH Jaca. Per tant arribaran amb una espineta clavada i sabent que són a dos partits del segon títol de la temporada a la mateixa pista que van aconseguir guanyar els dos primers partits de la final.

El Puigcerdà està fent un final de temporada molt bo, a l’alçada de les expectatives generades al principi. Després de quedar fora dels playoff pel títol de lliga la plantilla es va conjurar per arribar a la final a 4 i ara té a l’abast de la mà repetir el títol que fa dues temporades va aconseguir a la mateixa pista. La situació no és la mateixa i no surt com a favorit a les semifinals, a diferència d’aleshores. tot i que el rival serà idèntic que en aquella ocasió.

Un partit que es preveu igualat i on les superioritats seran segurament claus per determinar qui serà el primer finalista de la competició.

Salva Barnola, valorant el darrer cap de setmana de la temporada


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-04-11-at-09.46.52.ogg

La segona semifinal medirà al flamant campió de lliga CH Jaca contra la ventafocs Kosner CH Huarte, que va eliminar contra pronòstic al Barça HG.

La final es jugarà diumenge a les 17h de la tarda.

 

 

Altres categories

Dissabte 13/04 – Semifinals de lliga 

14:30h. CG PUIGCERDÀ – MAJADAHONDA POLARES

 

Dissabte 13/04 – Quarts de final

21:30h. CG PUIGCERDÀ – MAJADAHONDA POLARES

 

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà masculí vol repetir el títol que va aconseguir el femení en la final a quatre de la copa se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram