El CG Puigcerdà classificat per la final four de la copa del rei que es jugarà a Jaca

(foto de Marc Monés)

Classificació per la fase final de la copa del rei de l’equip masculí d’aquí a una setmana. Els U18 van caure amb honor a Jaca i els U15 van superar els quarts de final de forma clara contra Bipolo.

CHH TXURI URDIN
2:4
( 2-2, 0-2, 0-0 )
CG PUIGCERDA

 

CHH TXURI URDIN
2:8
( 0-4, 1-1, 1-3 )
CG PUIGCERDA

El factor pista no va ser determinant i el Puigcerdà va superar a un Txuri més apàtic que de costum. Una bona actuació del porter Rapun en els dos partits, solidesa defensiava i efectivitat davant. Un còctail guanyador pels de la Cerdanya que arribaran a les semifinals de Jaca amb bon estat de forma i es veuran les cares contra un rival que aquesta temporada no han conseguit guanyar, SH Majadahonda.

Dos partits a Donosti en els que el Puigcerdà va dominar a un Txuri Urdin que jugava a casa i que havia assolit el plyoff de lliga enguany, per davant d’un Puigcerdà que n’havia quedat fora. Però el Puigcerdà va demostrar el bon estat de forma que atravessa en el tram final de temporada, sobretot el 2024.

En els partits potser l’emoció va ser en el primer període del primer partit en el que el Txuri Urdin es va avançar en dues ocasions en el marcador. Però dues superioritats ben jugades van permetre empatar el parcial. Gols de #51 Casper Santanen i #67 Julian Edstrom.  Però la resta de períodes dels dos partits el Puigcerdà va ser millor i es va emportar els dos punts en joc de l’eliminatòria. Dissabte, després d’un molt bon segon període, amb dos gols de #77 Pablo Muñoz i #09 Nacho Granell, va saber tanca la zona i ajudar amb bloquejos i treball al porter Rapun per no encaixar cap gol ni en la segona part ni en la tercera. Diumenge un primer període immaculat va permetre marxar a vestuaris amb un 0-4. Gols de #77 Pablo Muñoz, #96 Èric Martínez, #81 Pol Costa i #92 Ignat Zemchenko. En la segona part els donostiarres van intentar aixecar el resultat i l’eliminatòria però el gol  aconseguit va ser neitralitzat per un gol d’escapada de #81 Pol Costa. En el tercer període, amb el resultat molt clar, van arrivar tres gols més catalans. #77 Pablo Muñoz, #09 Nacho Granell i #67 Julian Edstrom en van ser els autors abans que el Txuri tanqués el marcador amb un altre gol.

Ara s’anira a Jaca per jugar la primera semifinal de la final 4 de la copa del rei. El dia 13. L’equip no ha aconseguit vèncer als madrilenys aquesta temporada. Un equip treballador i molt incòmode que li ha guanyat la partida als de la Cerdanya les dues ocasions que s’han enfrontat. El Puigcerdà vol acabar bé la temporada i lluitarà per arribar a la final de la copa, dos anys desrpés de guanyar-la.

Declaracions del capità Marc Paul després de la classificació per la final 4:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-04-07-at-19.21.31.ogg

En l’altra eliminatòria Huarte ha donat la sorpresa eliminant al Barça HG i serà el rival del flamant campió de lliga, CH Jaca que serà el màxim favorit al jugar a casa.

 

Altres categories

CH JACA
5:2
( 1-1, 1-1, 3-0 )
CG PUIGCERDA

 

CG PUIGCERDA
8:1
( 3-1, 3-0, 2-0 )
CD BIPOLO

 

CG PUIGCERDA
7:1
( 3-0, 3-0, 1-1 )
CD BIPOLO

 

L’equip U15 jugarà les semifinals de lliga el proper cap de setmana contra Huarte

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà classificat per la final four de la copa del rei que es jugarà a Jaca se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram