El CG Puigcerdà es jugarà el pas a la fase final de la copa a Donosti a doble partit

(foto de Joan Reyes)

L’equip masculí jugarà a domicili contra la seva bèstia negra aquest any les opcions d’arribar a la fase final de la copa. Els U18 aniran a Jaca en la darrera jornada de lliga de la temporada. De la seva banda els U15 rebran el Bipolo en els quarts de final de la seva categoria.

Dissabte 06/04 – Quarts de final de la copa del rei

21:00h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

 

Diumenge 07/04 – Quarts de final de la copa del rei

14:30h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

Doble jornada per terres basques del Puigcerdà per intentar accedir a la final four de la copa del rei. Enguany els de la Cerdanya no han guanyat al Txuri Urdin en cap de les dues ocasions que s’hi han enfrontat. A casa van perdre a la prórroga 5-6 i a Guipuzcoa ho van fer de quatre gols 6-2. L’equip basc, entrenat per un vell conegut de l’afició del Puigcerdà, Luís “Tito” Marcelino, ha recuperat aquesta temporada les posicions capdevanteres i tot i caure en les semifinals de la lliga ha demostrat que pot posar en problemes a qualsevol equip per la seva intensitat i talent. A casa el Txuri s’ha mostrat especialment segur i rebrà a un Puigcerdà que després de quedar fora dels playoff per primer cop en els darrers anys vol acabar arribant a la fase final de la copa, que es jugarà el proper cap de setmana 13-14 a Jaca.

El CG Puigcedà masculí tindrà algunes baixes per disputar el dur cap de setmana, però viatjarà amb motivació i ganes de batre a un rival que aquest any se li ha resistit i així trencar el favoritisme per arribar a ser un dels quatre classificats de la fase final.

L’entrenador Salva Barnola, en la prèvia dels partits


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-04-04-at-8.50.51-PM.ogg

 

L’altra eliminatòria la jugaran Huarte i Barça, mentre Jaca i Majadahonda jugaran el cinquè i definitiu partit de la final.

 

 

Altres categories

Dissabte 06/04 – Jornada 17

13:30h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ

Dissabte 06/04 – Quarts de final

16:00h. CG PUIGCERDÀ – BIPOLO

 

Diumenge 07/04 – Quarts de final

11:00h. CG PUIGCERDÀ – BIPOLO

 

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà es jugarà el pas a la fase final de la copa a Donosti a doble partit se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram