Campiones de la copa de la reina 23-24. L’equip femeí del CG Puigcerdà fa història guanyant el primer títol femení del club

Les jugadores del CG Puigcerdà no van donar opcions a les rivals i van dominar el partit que les va alçar com a noves campiones de la copa de la reina.

 

 

CG PUIGCERDA
7:2
( 3-0, 2-1, 2-1 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

 

Guanyant cada parcial però sobretot amb autoritat, el CG Puigcerdà va dominar i guanyar la seva primera copa de la reina de la història. Un inici de partit demolidor amb un parcial de 3-0 que donava tranquilitat a les puigcerdaneses i evitava que el gol a l’inici del segon període servís a les navarreses per creure en la remuntada. Molt control la resta del temps i administrant l’aventatge per acabar guanyant una final que es preveia més igualada del que finalment va ser. Partit seriós i resolutiu del Puigcerdà, que va ser dominador la major part del temps. Ni en inferioritat va patir en excés. La defensa de totes les jugadores va sersòlida i el control i atac molt efectiu. La porteria, com sempre, va dora tranquilitat i el resultat a favor va ajudar molt a no tenir sobresalts.

Els gols van ser de #88 Dakota McAlpine, #07 Carla Lliveria, #09 Kiera O’hare, #45 Mercè Vilaró x2, #19 JAna Gutiérrez i #28 NAtàlia Girvés

El partit va començar molt bé pels interesos groc i negres. Una jugada entre les canadenques #12 Megan Norris i #88 Dakota McAlpine acabava amb la segona marcant el primer de la tarda. Tot i el domini de les de la Cerdanya no s’aconseguia materialitzar el gol fins que #07 Carla Lliveria entrant des de l’esquerra feia un llançament que entrava per sota les cames de la portera sense angle. Un gol psicològic que posava més diferència i feia justícia al què es veia en la pista. El tercer va arriba a pocs minuts d’acabar el període. #09 Kiera O’hare materialitzava una bona jugada.

Només començar el segon perìode Huarte va semblar que no volia rendir-se encara i va anotar un gol que va ser contestat pel Puigcerdà mitjançant un golàs de #45 Mercè Vilaró. Un segon gol  de la davantera barcelonina deixava un clar 5 a 1 en el segon descans

El tercer període va ser de tràmit. El Puigcerdà controlant l’enfrontament i responent a un gol encaixat en superioritat. Primer #19 Jana Gutiérrez de tir precís de llarga distància i per acabar #28 Natàlia Girvés per dalt deixava el definitiu 7 a 2 per guanyar la copa de la reina

Declaracions de la capitana Paula Giménez Pereiro al final del partit:

 

Hi haurà rebuda quan l’equip arribi a Puigcerdà de nit i demà sdilluns 25 rua pels carrers de la vila a les 18h amb recepció posterior a l’ajuntament a les 19:30h

 

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Campiones de la copa de la reina 23-24. L’equip femeí del CG Puigcerdà fa història guanyant el primer títol femení del club se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram