La final es jugarà diumenge 24 a les 12:30h. Fita històrica per les noies del femení del CG Puigcerdà. Victòria contra pronòstic i accés a la primera final de la història de la secció. Davant Huarte, que també jugarà la sev primera final.

SH MAJADAHONDA
1:4
( 1-3, 0-0, 0-1 )
CG PUIGCERDA

El Puigcerdà ha fet història classificant-se per primera vegada a la història per una final. En aquest cas la de la copa. Els dos equips que van quedar fora de la final de la lliga, Puigcerdà i Huarte, s’han revenjat dels seus botxins i els han eliminat de les semifinals de copa que s’està jugant en format final a 4 aquest cap de setmana a la Rioja.

Les cerdanes van fer un partit quasi perfecte des de l’inici. Només començar una combinació entre #45 Mercè Vilaró i #88 Dakota McAlpine la culminava la canadenca de revés amb un gol que entrava per l’escaire dret del Majadahonda. Tot i rebre l’empat a falta de 7 minuts per acabar la part, el Puigcerdà no baixava els braços i un minut després en una bona jugada de #12 Megan Norris guanyant angle de tir dintre la zona sorprenia a la portera rival amb un tir al primer pal per alt. DEsprés de tornars-se a posar per davant Majadahonda va apretar a la zona atacant i una gran #36 Carolina Moreno va mantenir la porteria a zero. Al primer descans s’arribava amb un 1 a 3 gràcies a un altre gol puigcerdanès obra de la capitana #26 Paula Giménez Pereiro en una ràpida transició entre la golejadora, #09 Kiera O’hare i #28 Natàlia Girvés.

En el segon període no es mouria el marcador. El Puigcerdà arriscava poc i mantenia ordre darrere per sortir a la contra. La portera Moreno seguia aturant llançaments tot i que tampoc hi havien grans ocasions més enllà d’una escapada ràpida.

Tres minuts després de començar el tercer període el Puigcerdà anotava un altre gol obra de #12 Megan Norris. Seria el darrer de la tarda i arribaria degut al patinatge incansable de la canadencaque recuperava un puck en zona ofensiva i definia perfectament el gol que apuntalava la victòria i el pas a la final

El partit es pot revisar al canal de youtube de la FEDH:

Demà Puigcerdà i Huarte tenen una cita amb la història a les 12:30h

Diumenge 24/03 final de la Copa Iberdola

12:30h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El CG Puigcerdà femení es classifica per la final per primer cop a la seva històriai jugarà demà per guanyar la copa de la reina. se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.