El Puigcerdà obligat a guanyar per mantenir opcions d’entrar als playoff

(cartell Marc Monés)

L’equip sènior del CG Puigcerdà vol esgotar les opcions remotes que li queden per intentar entrar a la segona fase de la lliga. Rebran a un rival molt incòmode i treballador, SH Majadahonda. L’equip U15 rebrà al CD Bipolo i la resta de categories descansaran aquest cap de setmana.   

Dissabte 27/01 – Jornada 16

22:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

El Puigcerdà només li queda sumar victòries i esperar derrotes rivals. Davant d’una visita que s’espera complicada del segon classificat de la competició, SH Majadahonda, amb la incertesa encara de quin porter sortirà d’inici a la porteria puigcerdanesa. La lesió del porter del Puigcerdà, el jacetà Julio Rapún, sembla que no li permetrà jugar ara mateix donat el seu estat de salut, després de rebre l’impacte d’un puck a la cara i que passés per la reixa de protecció del seu casc en el partit de dissabte passat.

Tot i les bones sensacions del Puigcerdà contra el Barça i la remuntada final, no sembla que l’equip local sigui el favorit. Majadahonda ve de perdre amb el líder només 0-3 a casa i l’anterior jornada havia esborrat del gel al Barça HG 12-2. L’equip madrileny és molt equilibrat i treballador i viu dels errors en zona defensiva dels rivals i els desviaments de tirs de llarga distància. Són l’aspirant a títol que li vol posar les coses difícils a l’actual campió CH Jaca. Una plantilla àmplia i jove completada per jugadors forans. El porter ja ha entrat a la convocatòria per la segona fase del preolímpic i alguns dels seus jugadors han fet un pas endavant aquesta temporada per liderar un grup poc experimentat però molt numerós. El seu joc és força directe i ràpid amb bons rematadors i acostumen a fer una pressió alta per aprofitar la seva potència numèrica i física.

L’equip sènior del CG Puigcerdà haurà d’intentar minimitzar errades defensives per no donar opcions als rivals i mirar de guanyar els punts en el penúltim partit de lliga a casa i aferrar-se a les poques opcions que queden d’entrar a la segona fase. Ara mateix el Puigcerdà és sisè amb 13 punts i té al Barça un punt per sobre però amb tres partits menys que els de la Cerdanya. Els bascos del Txuri amb 16 i un partit més a més de l’average particular guanyat en tindrien prou amb una victòria en els dos partits que falten per acabar per assegurar-se els playoff.

L’entrenador Salva Barnola davant del partit:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2024-01-25-at-19.02.40.ogg

També es jugarà: CHH Txuri Urdin – Porto HG, Milenio Panthers – CH Huarte i Barça HG – CH Jaca.

 

Altres categories:

 

 

Diumenge 28/11 Jornada 14

11:30h.  CG PUIGCERDÀ – CD BIPOLO

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà obligat a guanyar per mantenir opcions d’entrar als playoff se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram