Només li val la victòria a l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà

El dissabte a la nit l’equip navarrès visitarà la pista del poliesportiu. És l’únic al que ha guanyat el Puigcerdà enguany. Els U18 per la seva banda rebran al CH Jaca.

Dissabte 11/11 – Jornada 8

22:00h. CG PUIGCERDÀ – KOSNER CH HUARTE

Després de la dura derrota de la setmana passada contra el rival pirinenc CH Jaca, el Puigcerdà tornarà a la competició sènior masculina amb l’objectiu de sumar la primera victòria a casa de la temporada. La visita d’un Huarte davant del qual es va aconseguir l’única victòria que ha sumat l’equip en aquest curs sembla que hauria de ser un punt d’inflexió per canviar la dinàmica negativa de l’equip.

Els puigcerdanesos estan dolguts pels tres partits perduts aquest any a casa que han fet que l’equip vegi seriosament compromesa la seva classificació pels playoff. Ara mateix a 7 punts de la quarta classificació i amb poc marge per deixar-se més punts pel camí els groc-i-negres només pensen en sumar punts per eixugar la diferència respecte els equips de la part alta de la classificació.

La recuperació del jugador lesionat Julian Edstrom, el passat dissabte quan s’estava competint pel partit, serà clau pel Puigcerdà donat que es tracta d’un dels jugadors més en forma dels de la Cerdanya.

Huarte aquest any ha millorat a la porteria molt, però ha perdut jugadors de referència en la seva plantilla. Els navarresos encara no han sumat cap punt en competició i buscaran aprofitar la irregularitat del Puigcerdà per generar dubtes i sumar algun punt.

Salvador Barnola, entrenador dels sènior:


http://clubgelpuigcerda.com/wp-content/uploads/WhatsApp-Ptt-2023-11-09-at-09.15.19.ogg

Els altres partits de la jornada seran Milenio Panthers amb Barça HG i CHH Txuri Urdin amb CH Jaca.

 

 

Altres categories

Dissabte 11/11 Jornada 5

14:30h.  CG PUIGCERDÀ – CH JACA

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada Només li val la victòria a l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram