El Puigcerdà venç dues vegades al Milenio Panthers i torna a posicions de play-off

Dues victòries clares del sènior masculí. Derrota per la mínima dels U18 dissabte i derrota clara dels U15 diumenge. El balanç del cap de setmana.

CG PUIGCERDA
9:1
( 0-1, 5-0, 4-0 )
MILENIO PANTHERS

Tot i que el resultat va acabar sent molt clar i demostrant el domini puigcerdanès, el partit va ser dur pels dos equips.

El Puigcerdà saltava al gel una setmana després de caure amb el Barça amb la incorporació d’Oriol Boronat i les baixes conegudes de Leon Tona i Alex Jociles. Un mes enrere havia perdut a La Rioja amb aquest equip per 10-8. Però la històra d’aquest partit seria diferent.

Malgrat el domini cerdà des del primer minut, un gran porter visitant anulava les ocasions dels groc i negres i a les acaballes del període l’equip visitant s’avançava en el marcador davant la sorpresa general després de lo vist durant tota la part.

El segon període començava amb una ràpida reacció local. Primer #09 Nacho Granell empatava i després #22 Oriol Boronat anotava dos grans gols per fer justícia a lo vist fins aleshores. Uns minuts després #92 Ignat Zemchenko aprofitava un power play per anotar el seu primer gol. El partit s’enduria i 4 jugadors, dos per banda, anaven a la dutxa abans d’hora després de protagonitzar una trifulca al més pur estil dels 90. Abans d’acabar la part #81 Pol Costa perforava la porteria rival deixant un clar 5-1 en el marcador durant el segon descans.

La tercera part començava amb el canvi a la porteria del Puigcerdà. Marco Lucarini agafava l’alternativa a Julio Rapun que havia fet una gran actuació només encaixant un gol. El segon porter també va estar inspirat i no en va encaixar cap en tota la part. Els gols d’aquest interval els van anotar #10 Evgenii Lapenkov, #09 Nacho Granell, #92 Ignat Zemchenko en superioritat i #81 Pol Costa.

S’acabava un partit llarg i dur amb la vista posada a l’endemà que es tornarien a veure les cares els dos equips.

 

 

CG PUIGCERDA
11:4
( 4-0, 4-4, 3-0 )
MILENIO PANTHERS

 

Un enfrontament molt net i ràpid en el que l’encert local de cara a porteria i el cansament van tenir un paper protagonista.

El Puigcerdà va començar el partit com la nit anterior, dominant i posant a prova un porter visitant que ja no estava tan inspirat. #27 Ivan Komarovskii, #92 Ignat Zemchenko, #22 Oriol Boronat i #81 Pol Costa marcaven abans del primer descans i deixaven clar que els locals no donarien marge de reacció a un conjunt visitant que acusava molt l’esforç i el viatge justos d’efectius.

El segon període va ser el més entretingut per l’espectador. Alternatives i jugades a les dues zones. Novament #81 Pol Costa i #22 Oriol Boronat en superioritat posaven el 6-0 al marcador. Dues jugades ràpides de Milenio, la segona aprofitant una errada greu en defensa, permetien els dos primers gols visitants del partit. El segon porter Lucarini entrava en el partit just a l’equador. Intercanvi de gols entre els dos contrincants. #92 Ignat Zemchenco marcava, ho feien els visitants. #24 Pol Duran d’slap des de la blava tornava a posar per davant en el parcial però l’equip visitant tornava a igualar la part abans de marxar en el segon intermig.

La darrera part el Puigcerdà anotava 3 gols més i no n’encaixava cap. #92 Ignat Zemchenko en superioritat, #10 Evgenii Lapenkov i #09 Nacho Granell n’eren els autors.

 

Per tornar a veure el partit

 

Amb les dues victòries el Puigcerdà torna a posicions de playoff i queda en tercera posició amb 20 punts, un menys que el segon, Barça HG, que ha jugat tres partits menys. Jaca segueix intractable amb 36 punts en el liderat. Per darrere el CHH Txuri Urdin està un punt per sota del Puigcerdà i dos partits més jugats. Majadahonda és cinquè amb 14 punts en 11 partits. Kosner CH Huarte 13 punts i 12 partits. Tanca la classificació Milenio Panthers amb 3 punts en 13 partits

La setmana que ve el CG Puigcerdà descansarà i tornarà a la competició la següent amb una doble visita a Majadahonda.

 

Altres catregories del club:

 

BARÇA HOCKEY GEL
7:6
( 2-2, 3-1, 2-3 )
CG PUIGCERDA

 

CG PUIGCERDA
3:11
( 1-4, 1-3, 1-4 )
CH JACA

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com

La entrada El Puigcerdà venç dues vegades al Milenio Panthers i torna a posicions de play-off se publicó primero en CLUB GEL PUIGCERDÀ.

Gracias por seguir esta web

Noticias relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Actualízate por correo
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram